De Beren bezorgrestaurants

In navolging van het grote succes van De Beren restaurants opende in 2001 de eerste vestiging van De Beren bezorgrestaurants in Rotterdam Noord. Inmiddels verspreidt de bezorgservice zich als een olievlek over het land. Het hoofdkantoor van de formule bevindt zich in Rotterdam.

Anno 2017 is de organisatie uitgegroeid tot een zelfstandige, volwassen onderneming welke opereert vanuit eigen panden die speciaal zijn ingericht om de diverse bezorgmaaltijden te verzorgen. Heerlijke spare ribs en saté staan op het menu van De Beren bezorgrestaurants, maar ook een gezonde maaltijdsalade of malse biefstuk vind je op de menukaart. Door de helmen met berenoren zijn de koeriers een vertrouwd en vrolijk gezicht in het dagelijks verkeer.

Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar ondernemende franchisenemers met of zonder horeca ervaring. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen vestiging zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft.

Alle bezorgrestaurants zijn voorzien van een KipKip.nl shop-in-shop. Deze formule bezorgt de sappigste gegrilde kippen. Het begint met een verse Hollandse kip, welke volgens geheim recept wordt gekruid en halal geslacht is. De kippen worden langzaam gegaard aan het spit zodat ze heerlijk mals en sappig blijven. 

De belangrijkste redenen om te kiezen voor De Beren bezorgrestaurants

De verwachtingen van de besteller zijn hoog, de concurrentie is groot en het aanbod van bezorgrestaurants is enorm. Door gebruik te maken van een bewezen formule zoals De Beren bezorgrestaurants profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een formule met een hoge naamsbekendheid die al ruim 30 jaar bestaat!
  • Met de shop-in-shop formule verbreed je jouw doelgroep
  • Uitstekend haalbaar rendement
  • Centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopprijzen
  • Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
  • Ondersteuning en opleiding door een ervaren en enthousiaste organisatie
  • Door de professionele ondersteuning van ons team heb jij de handen vrij voor het managen van je eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën

De bezorgrestaurants van de Beren zijn 7 dagen per week geopend vanaf 16:00. Bestellen kan via www.beren.nl, de eigen app of telefonisch: 0888 – 777 666.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2001
Aantal vestigingen
19
Waarvan franchise
16
Entreegeld
€ 12.500
Jaarlijkse fee
6,5%
Totale investering
€ 150.000
Eigen vermogen
€ 45.000