Een groeispurt voor De Beren bezorgrestaurants: drie vestigingen in drie weken 

Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West. De teller staat nu op 23. Het bijzondere aan de groei, is dat deze kenmerkend is voor de interne kansen bij De Beren. 

Alle drie de bezorgrestaurants zijn geopend door franchisenemers die al in lange tijd dienst zijn bij De Beren. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is alweer de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. De franchisenemers in Leiden: Max de Lange en Vincent Verweij zijn doorgegroeid vanuit hun functie als vestigingsmanagers naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant. 

Het zijn voorbeelden die dienen als extra motivatie voor nieuwe franchisenemers; Leander Korenromp heeft zijn eerste vestiging in Apeldoorn-West geopend.

De toekomst

De Beren bezorgrestaurants wil drastisch groeien en heel Nederland veroveren. Dit wordt bemoeilijkt door de zoektocht naar geschikte panden. Harrit Boonstra vertelt: “De zoektocht naar panden zorgt ervoor dat we minder snel groeien dan we willen. We zijn dan ook op zoek naar een manager expansie & acquisitie die ons hierbij gaat helpen. Het doel is dat we dan binnen twee jaar kunnen groeien naar 50 vestigingen." De opening voor vestiging nummer 24 in Beverwijk staat inmiddels op de planning.

Over De Beren bezorgrestaurants

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om haar klassiekers; spareribs, saté en burgers, maar voorziet de consument tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd en biedt steeds meer vegetarische en vegan opties aan.