Foodformule opent een gloednieuw De Beren Bezorgrestaurant

De Beren opent 27ste bezorgrestaurant in Breda

Bourgondische Bredanaars kunnen sinds 3 mei 2021 hun hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda. De opening van de 27ste bezorgvestiging vond gistermiddag plaats aan de Haagdijk 24. De Haagdijk is een ideale bezorglocatie, omdat vanaf deze centrale plek een hoop Bredase huishoudens goed en snel bereikt kunnen worden.

Met het centrum op steenworp afstand wordt het voor liefhebbers makkelijk gemaakt om tijdens een stadswandeling langs te lopen en de welbekende gerechten af te halen. De franchisenemers Melvin van der Wielen en Melissa Heyting zijn al bekend met de horecaformule. Samen runnen ze immers het De Beren restaurant in Zwijndrecht. Het duo is enthousiast om vanaf nu ook Bredanaars de lekkerste gerechten te bezorgen.

Foodformule De Beren bezorgt aan huis

Voor veel Bredanaars is De Beren geen onbekend terrein. Aan de Bavelselaan 5 bevindt zich al een De Beren restaurant en Breda smult ervan. Een bezorgrestaurant midden in de stad is dan ook een logische volgende stap. Franchisenemers Melvin en Melissa vertellen: “Met ons restaurant in Zwijndrecht zijn we begonnen met bezorgen. Dat bevalt ons zodanig goed dat we de uitdaging van een bezorgrestaurant in Breda vol toewijding aangaan. We vestigen ons op een mooie, centrale plek. Niet alleen is dit ideaal voor de consument, ook zijn we de perfecte werkplek voor de vele jongeren in de buurt.”

Met hun kennis, ervaring en enthousiasme staan ze te popelen om alle bewoners van Breda te voorzien van De Beren klassiekers als spareribs, (vegetarische) saté, zalmfilet, steak en burgers. Voor degenen die verlangen naar een restaurantbeleving inclusief lang tafelen, is ‘De Dinerbox’ het perfecte alternatief. De box staat garant voor een vers driegangendiner aan huis. Oftewel; een avondje uit, maar dan thuis!

Over Franchiseformule De Beren

Foodformule De Beren staat bekend om haar sfeervolle restaurants waar je elk moment van de dag terecht kunt voor een uitgebreide lunch, gezellige borrel of smakelijk diner. Ook staan de restaurants bekend om kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en klantvriendelijkheid.

De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants in heel Nederland. Sinds 2001 is hier de bezorgformule aan toegevoegd welke is uitgegroeid ruim twintig bezorgrestaurants. De komende jaren gaat de horecaketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.