De Beren opent bezorgrestaurant in Bogaard stadscentrum

Vanaf afgelopen vrijdag kunnen Bourgondiërs in Rijswijk het hart ophalen bij De Beren. Het gloednieuwe bezorgrestaurant heeft haar deuren geopend in Bogaard stadscentrum. De centrale ligging van de 32ste vestiging van de succesvolle horecaformule zorgt dat alle bewoners van de stad kennis kunnen maken met de befaamde De Beren klassiekers als (vegetarische) saté, spareribs en burgers.

Franchisenemers Julian Schuurmans en Marjolein Mens (tevens Marketing Manager van De Beren), staan te popelen om heel Rijswijk en omstreken te voorzien van een kwalitatieve maaltijd. Hiervoor zoeken zij de komende maanden ook nog goede versterking in de keuken én op de bezorgfiets. 

De Beren thuisbeleving 

In 1984 opende De Beren haar eerste vestiging in Rotterdam. Inmiddels telt de succesvolle horecaformule meer dan zeventig (bezorg)restaurants door het hele land. De Beren strijkt voor het eerst neer in Rijswijk. Kersverse ondernemer Julian Schuurmans vertelt: ‘Wij hebben erg uitgekeken naar de opening van ons bezorgrestaurant in Rijswijk! Wij zijn blij iedereen kennis te kunnen laten maken met onze heerlijke gerechten en, net zoals wijzelf, fan te maken van De Beren!’ Met de gloednieuwe bezorgvestiging in Bogaard stadcentrum maakt heel de stad kennis met het uitgebreide De Beren assortiment. Van salades tot burgers en van zalmfilet tot een malse steak. Nieuw op de menukaart is ‘The Big Five’. Chicken Waffle burger, Double cheese burger, Sweet bbq burger, Red carrot burger en de Classic burger. Het bezorgrestaurant bezorgt deze verse burgers – en overige gerechten - aan huis. Afhalen in het eigentijdse, sfeervolle bezorgrestaurant is ook mogelijk
 

Bekijk ook