De Pizzabakkers zoekt ambitieuze horecaondernemers

De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen, en ze zijn op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Dit zijn franchisenemers met liefde voor lekker eten en drinken, een gevoel voor gastvrijheid, ambitie, doorzettingsvermogen en een commerciële instelling. Mensen die bereid zijn hard te werken, stressbestendig te zijn en die kunnen sturen op cijfers. Momenteel ligt de focus op expansie in de volgende steden: Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg.

Gastvrij Rotterdam

Op 19, 20 en 21 september is De Pizzabakkers aanwezig op de vakbeurs Gastvrij Rotterdam. Droom jij van ondernemerschap? Tijdens deze horecavakbeurs voor horecaprofessionals kunnen zij je alles vertellen over de ijzersterke formule van De Pizzabakkers en het openen van je eigen De Pizzabakkers restaurant. Een deel van het team van het hoofdkantoor zal aanwezig zijn om vragen over het merk, ondernemerschap, de verdiensten en de kosten te beantwoorden.

Wie is De Pizzabakkers

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg wordt gemaakt volgens eigen recept en wordt minstens 48 uur gerijpt. Op het menu staan twaalf vaste pizza’s, variërend van de klassieke Margherita tot De Pizzabakkers-favorieten als de Prosciutto tartufo. Daarnaast bieden ze een wisselende pizza van de maand. De meeste van hun pizza’s zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische (en ook plantbased) variant. Naast pizza’s vindt de gast op het menu verschillende antipasti om te delen, salades en dolci. Alles is er vers en huisgemaakt. De Pizzabakkers is een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s houdt en graag een glas prosecco drinkt. Maar niks chics hoor!