De Pizzabakkers opent 2e vestiging in Utrecht

Morgen vindt de feestelijke opening van de 2e vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht plaats. Franchisenemers Jean-Marc en Daniël openen hun vestiging in de Voorstraat. 

“9,5 Jaar geleden liep ik over de Haarlemmerdijk op zoek naar een baan voor mijn vriendin. Toen ik langs De Pizzabakkers liep zag ik daar een baan die mijzelf wel aansprak. Dat was het begin van vele jaren bij De Pizzabakkers”, vertelt Jean-Marc. 

Een aantal jaar later was Daniël op zoek naar een baantje om z’n studie van te betalen. “Mijn broertje werkte bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk en vertelde dat een nieuwe vestiging zou worden geopend aan de Plantage Kerklaan. Dat leek mij een nieuwe uitdaging. Het bleek zo leuk dat ik daar nooit meer ben weggegaan”, legt Daniël uit. 

Da Portare VIA
Jaren later openen zij samen De Pizzabakkers Voorstraat waar voorheen Da Portare VIA te vinden was. In de basis draait het bij beide pizzabakkerijen om het Italiaanse ambacht en de kwaliteit van de producten. “Wat je nu misschien zal merken is dat je meer het restaurant gevoel gaat ervaren. De bediening kan het verschil maken, daarom vinden we dat stukje service zo belangrijk”, vertelt Daniël. 

“Daarnaast zijn er meer dingen huisgemaakt, zoals de tiramisu en de limoncello. We hebben ons eigen deegrecept en natuurlijk andere toppings”, vult Jean-Marc aan. “Ik denk wel dat de Da Portare VIA gasten ons positief gaan ontvangen. We hopen dat de VIA liefhebbers allemaal een keer onze pizza’s komen proeven!”

Bekijk ook