Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

De Pizzabakkers en Da Portare Via maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. “De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwaliteit”, aldus een woordvoerder van De Pizzabakkers.

De Pizzabakkers heeft op dit moment 12 vestigingen en Da Portare Via heeft nu 9 vestigingen. Da Portare Via gaat opereren onder de merknaam De Pizzabakkers. Eén voor één zullen de restaurants voorzien worden van De Pizzabakkers huisstijl. Voor elke vestiging wordt een geschikte franchisenemer gezocht. De Pizzabakkers streeft ernaar eind 2019 30 vestigingen te hebben door heel Nederland. 

Hoe het begon

“De Pizzabakkers is 9 jaar geleden opgezet door 4 vrienden die gek waren van lekker eten en drinken. Ze wilden een restaurant opzetten waar ze zelf in de buurt naartoe konden en waar ze in een gezellig restaurantje lekkere pizza konden eten onder het genot van een prosecco. De vestigingen zijn laagdrempelig, gezellig, persoonlijk, met pizza’s van de beste kwaliteit. Alles is vers gemaakt, zoals ze dat ook in Italië maken”, legt de woordvoerder uit.