Nieuw: De Pizzabakkers Maastricht

Gezellig restaurant

In de afgelopen maanden is het pand van restaurant Donatella’s omgetoverd tot een vestiging van De Pizzabakkers. De Deense Peter en zijn team bakken hier de lekkerste Romeinse pizza’s volgens beproefd recept. De open keuken is het hart van het gezellige restaurant. Je ziet er onze pizzaioli – dat is Italiaans voor pizzabakkers – aan het werk. Je kunt een plekje zoeken naast de keuken, of juist bij het raam. Op warme dagen is het ook heerlijk zitten op het terras. Bestel ook eens een glas prosecco – ons handelsmerk! – bij je pizza. Dat is dubbel genieten.

Pizzabakkers Maastricht

Romeinse pizza’s

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg maken we volgens eigen recept en laten we minstens 48 rijzen. Op het menu staan twaalf vaste pizza’s, variërend van de klassieke Margherita tot De Pizzabakkers-favorieten als de Prosciutto tartufo. Daarnaast bieden we een wisselende pizza van de maand. De meeste van onze pizza’s zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische variant. Naast pizza’s vind je op het menu verschillende antipasti om te delen, salades en dolci. Alles is vers en huisgemaakt!

Waar is het feestje?

Op zaterdag 25 juni tussen 15 en 18 uur is de feestelijke opening van De Pizzabakkers in Maastricht! We trakteren op pizzapunten en voor iedereen staat er een glas prosecco klaar. Kom gerust langs en grijp deze kans om alvast sfeer te proeven op deze supergezellige nieuwe plek én kennis te maken met onze overheerlijke Romeinse pizza’s. De Pizzabakkers Maastricht vind je aan de Tongersestraat 30 (pal tegenover de Universiteit) en is zeven dagen per week geopend voor restaurantbezoek, afhaal en bezorging. We hopen je snel te zien!