Ananas bij De Pizzabakkers

Ananas op je pizza? De Pizzabakkers doet het ondenkbare en nodigt alle Italianen uit te komen proeven.

De Pizzabakkers doet het ondenkbare en presenteert de Pizza Porchetta Hawaiana. Ananas krijgt de hoofdrol in een huisgemaakte chutney, terwijl ham plaatsmaakt voor kruidige porchetta. Het resultaat? Een culinaire vertaling van de ultieme guilty pleasure: Pizza Hawaii. Zo geeft De Pizzabakkers een eigenwijze twist aan misschien wel de meest beruchte pizza. Nu rest alleen nog de goedkeuring van de ware pizzameesters - de Italianen zelf. Daarom roepen de Italiaanse pizzaioli van De Pizzabakkers alle mede-Italianen op om de pizza met ananas te komen proeven op 7 februari. De Pizzabakkers trakteert!

Pizza Porchetta Hawaiana

Ananas op de pizza. Volgens sommigen heiligschennis optima forma, volgens anderen het bewijs van de veelzijdige, wereldwijde liefde voor de pizza. De Pizzabakkers ontwikkelt elke maand een unieke Pizza van de Maand. Wars van heilige huisjes en altijd hongerig naar inspirerende nieuwe smaken, waagt chef-kok Sec Fee Yong van De Pizzabakkers zich in februari aan de verboden vrucht: ananas. Na maandenlang experimenteren presenteren Sec en haar team pizzaioli de Pizza van de Maand Porchetta Hawaiana. Gekenmerkt door een kruidige ananaschutney en porchetta zet De Pizzabakkers hiermee een culinaire vertaling van de Pizza Hawaii op de kaart.

Gezocht: Tutti gli Italiani

Het laatste wat nu nog ontbreekt, is de zegen van de enige echte oer-Pizzabakker: de Italiaan! Daarom roepen de Italiaanse pizzaioli van De Pizzabakkers alle mede-Italianen op: kom op woensdag 7 februari naar een van de locaties van De Pizzabakkers en proef de Pizza Porchetta Hawaiana om jouw oordeel te vellen. De Pizzabakkers trakteert!

Klassiekers met een twist

Met steeds weer nieuwe gerechten op de wisselende seizoenskaart laat De Pizzabakkers zien altijd iets verrassends in huis te hebben. Dit seizoen geeft De Pizzabakkers een twist aan de klassieke Italiaanse keuken en presenteren ze gerechten die prikkelen en de gast verrassen. Hiermee geeft De Pizzabakkers een eigenzinnige draai aan tradities. Denk bijvoorbeeld aan de Panna Cotta Espresso Martini of een met rode pesto gevulde burrata.

Meer lezen over De Pizzabakkers?