De franchiseformule Bufkes winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee 2022

De vakjury kwam tot de conclusie dat Bufkes de winnaar is, na een uitgebreid overleg en de excellente score behaald in de 7 hoofdpunten. Het was ook dit jaar een close call.

Directeur Charles Sampers van Bufkes;

‘Dit is een geweldige verrassing, en een geweldige opsteker na een vervelende coronaperiode. Dag-in, dag-uit runnen wij deze formule samen met de franchisenemers, en dat doen wij met ontzettend veel passie en plezier. Het winnen van de NFV Trofee is dan ook de kroon op ons werk.’

De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. De Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. Leden van de vereniging kunnen franchiseketens nomineren. Een vakjury beslist aan de hand van de ontvangen documentatie en een presentatie gevolgd door vragen wie de vakprijs wint. De drie genomineerden dit jaar waren Bufkes, Jamin en Zuivelhoeve.

Bekijk ook

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.