Bufkes slaat handen ineen met Nationaal Fonds Kinderhulp!

1 op de 12 kinderen groeit op in armoede en dat is té veel. Ieder kind zou een zorgeloze jeugd moeten kunnen genieten maar dat is helaas niet het geval. Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al jaren in om deze kinderen te ondersteunen op veel verschillende manieren. Van een dagje uit tot een fiets om naar school te gaan en van een warme winterjas tot een cadeautje van de Sint.

Bufkes slaat haar handen ineen met Kinderhulp om ook een steentje bij te dragen. “Bij Bufkes vonden we het de hoogste tijd om ons sociale hart te laten spreken. Al voordat we allemaal geconfronteerd werden met almaar stijgende prijzen, wilden we graag een goed doel ondersteunen. En door die stijgende prijzen worden de gezinnen die het al zo hard nodig hadden, des te harder geraakt. Met de 41 vestigingen die Bufkes inmiddels heeft, kunnen we best een verschil maken!”, aldus Charles Sampers – Directeur van Bufkes.

Bufkes heeft alles uit de kast getrokken om een hele mooie actieperiode van 3 maanden op te zetten om, samen met alle franchisenemers, gasten en partners, een zo groot mogelijk verschil te kunnen maken voor kinderen die het hard nodig hebben. “Want succes maken we samen. Ook na deze 3 maanden zullen wij ons blijven inzetten voor dit mooie doel”. De actieperiode werd afgetrapt met een donatie aan Kinderhulp van 100 vrijkaarten voor GaiaZoo om daarmee een heel aantal gezinnen een leuk uitje te bezorgen.

Wat kun jij doen?

Gasten kunnen vanaf 1 april op verschillende manieren hun eigen steentje bijdragen voor dit goede doel. Er is een speciaal Kinderhulp broodje gelanceerd, broodje Spicy kip mango. Een lekker fris, licht pittig broodje dat erg goed in de smaak valt. Van iedere verkocht broodje wordt 50 cent gedoneerd.Er is ook een speciale chocoladereep te koop in de vestigingen en op de webshop waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kinderhulp. Via de webshop en website is er nog een mogelijkheid om een vrije donatie te doen.

Help jij ook mee? Want het is #Brood(je)nodig!