2 e vestiging van Bufkes bij Plus supermarkten

Op maandag 6 september opende Bufkes haar deuren binnen de Plus supermarkt in Budel-Schoot. Het team van Bufkes en de ondernemer Dennis van Moorsel zijn trots op het eindresultaat van deze nieuwste shop-in-shop Bufkes locatie. “Met de toevoeging van Bufkes binnen mijn supermarkt, kan ik mijn klanten in een nog breder spectrum voorzien in hun wensen.” aldus de Plus-Bufkesondernemer.

De shop in shop vestiging van Bufkes is de 2e die deel uitmaakt van de pilotsamenwerking die eerder dit jaar werd aangegaan. Er wordt gedurende 2 jaar gekeken in welke mate het de Bufkesformule resultaat en waarde toevoegt aan de deelnemende Plus-ondernemingen. “Het resultaat van de eerste paar weken na opening bij de Plus in Hoensbroek is zeer positief, daarom hebben we er het volste vertrouwen in dat we ook in Budel nieuwe Bufkesfans zullen maken” vertelt formulemanager Niels Snaphaan van Bufkes.

 

Bufkes Franchise

 

Sinds 1996 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren duurzaam blijven groeien.