Bufkes Retailpark volledig vernieuwd

De locatie van Bufkes in Foodgallery Retailpark Roermond heeft de afgelopen 2 weken een grondige verbouwing ondergaan. Naast Bufkes, zijn in de foodgallery ook vestigingen van Piet Friet en Wok To Go gevestigd. Eerstgenoemde formules worden uitgebaat door de bekende horecagroep Cox&Co.

Sanne Cox, 4e generatie en naamgevende eigenaar van de Roermondse horecagroep is zichtbaar blij met het resultaat. ‘Als je het doet, moet je het goed doen’, vertelt de trotste horeca-ondernemer. ‘Het interieur had er al een aantal jaren opzitten en we vonden het tijd voor een facelift. Maar voordat je het weet, ben je in feite een nieuwe zaak aan het bouwen’. Niels Snaphaan, formulemanager van Bufkes vult aan: ‘We hebben de kans gekregen om de nieuwste inzichten en apparatuur toe te passen op deze vestiging. Ik verwacht dat deze ontwikkelingen de werkwijze en snelheid zeker ten goede zullen komen. Hierdoor zullen de consumenten op het Retailpark nóg sneller hun broodjes, frieten en ander lekkers krijgen.’

Enkele ontwikkelingen zijn de toevoeging van een high speed oven, een kruising tussen een magnetron en hete lucht oven en plaatsen van bestelzuilen. Daarnaast zijn de nieuwste inzichten op het gebied van werkwijze van Bufkes toegepast.

Ook de formules Piet Friet en Wok To Go hebben flink geïnvesteerd in hun interieur en zijn weer voorzien van de nieuwste huisstijl. Dat geheel zorgt ervoor dat de beleving van alle merken een positieve impuls heeft gekregen.

Benieuwd geworden naar de Bufkes formule? Meld je dan aan via onderstaande knop en ontvang meer informatie!