Eredivisie volleybalspeler en franchisenemer van Wav-e studios maakt topsport voor iedereen toegankelijk

03 Nov, 2021
Leestijd:
5 minuten

De 23-jarige en 2.03 meter lange diagonaal van Orion Top Volleybal gaat niet alleen zelf voor het hoogste niveau binnen de volleybal sport, maar besloot direct na de corona periode om zijn kennis op het gebied van topsport te gaan delen en voor ieder die wil, hierin te gaan begeleiden.

Kort na de Lockdown was het dan zo ver, Colin opende het nieuwe franchiseconcept Wav-e studios in het centrum van Arnhem en werd franchisenemer bij deze innoverende formule. De Wav-e Studios franchiseformule werkt met de meest geavanceerde EMS-techniek. Hiermee word je gehele lichaam voorzien van spierontwikkeling, wat slechts in 15 minuten gedaan kan worden.

Waarom Wav-e Studios?

Tijd en hersteltijd is erg belangrijk in mijn wekelijkse schema en er is slechts beperkte ruimte voor andere trainingsvormen. Hierdoor moet ik zeer doelbewuste keuzes maken met welke training ik het beste resultaat uit mezelf kan halen. Dit bracht mij bij EMS (wat staat voor Electro Muscle Stimulation). Na een gedegen onderzoek naar EMS stuitte ik op een wetenschappelijke EMS-studie, welke onder een aantal voetbalspelers was uitgevoerd, die in dat jaar meededen aan de Champions League. In het onderzoek wisten de profspelers door het trainen met EMS  in een periode van 14 weken de sprongkracht met bijna 10% te verhogen. Nu denk je: 10% lijkt niet veel, maar in de topsport is dit alles bepalend.    

Wat was de motivatie vanuit Colin om voor Wav-e Studios te kiezen?

Gezondheid en je fit voelen lijkt in 2021 wel belangrijker dan ooit. Om die reden heeft Colin gekeken naar hoe hij anderen kan bewegen om ook meer aan hun gezondheid te werken. Door middel van EMS kan ik met klanten in een zeer korte tijd grote resultaten boeken, wat het voor mij haalbaar maakt om naast mijn topsport een verschil te kunnen maken bij mijn klanten. Is het alleen toegankelijk voor topsporters? Nee zeer zeker niet, het concept is voor iedereen toegankelijk die minimaal 2x per 10 dagen de tijd heeft om 15 minuten aan zichzelf te werken. Om resultaten te boeken met een niet sporter of beginnende sporter geeft dezelfde voldoening als het maken van verschil bij een topsporter. Is het duur? De tarieven zijn aanzienlijke lager dan reguliere PT, dit komt ook door de geringe duur die nodig is voor een training en daarnaast worden de tarieven landelijk bepaald. Kortom: je krijgt mijn eigen expertise er gratis bij. Kan iedereen het zomaar ervaren en hoe het is om bij jou een EMS-training te volgen? Ja, een introductie les is geheel vrijblijvend en gratis en kun je eenvoudig via de website van www.wav-estudios.com inplannen.

Mocht je net zo enthousiast worden van EMS-trainingen zoals Colin, dan kun je beslissen om zelf ook franchisenemer te worden bij Wav-e Studios. Je aansluiten bij een uniek franchiseconcept en actief zijn op het gebied van Fitness & Beauty is de perfecte mix, die je krijgt als franchisenemer bij Wav-e Studios. Kortom, Wav-e Studios is een instap klaar concept en komt graag met jou in contact!

Colin franchisenemer bij Wav-e studios
Colin: Volleybalspeler op eredivisie niveau en daarnaast franchisenemer bij Wav-e studios
Ga naar de formulepresentatie of vraag direct meer informatie aan!
Wav-e Studios
In 15 minuten fit? Wav-e Studios maakt dit mogelijk!

Bekijk ook deze magazines