Wav-e Studios

  Wav-e Studios de toekomst voor fitness en welzijn.

  Ben jij klaar om deel uit te maken van een revolutionaire fitnessbeweging en jouw eigen succesvolle bedrijf te runnen? Zoek niet verder! Wav-e Studios-franchise biedt de perfecte gelegenheid om jouw passie voor gezondheid en welzijn te combineren met een winstgevende onderneming.

  Stel je voor: je stapt elke dag de deur binnen van je eigen state-of-the-art EMS studio, waar mensen samenkomen om op efficiënte en effectieve wijze hun fitnessdoelen te bereiken. Met jouw eigen Wav-e Studio ben jij de drijvende kracht achter de transformaties van je klanten, waarbij jij hen helpt om hun kracht te vergroten, hun lichaam te vormen en een gezondere levensstijl te omarmen.

  Het beste van alles is dat EMS training de toekomst van fitness vertegenwoordigt. Met slechts 15 minuten per sessie kunnen jouw klanten maximale resultaten behalen. Jij hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van een innovatief concept dat steeds populairder wordt en een steeds grotere klantenkring aantrekt.

  Grijp deze kans en maak deel uit van de Wav-e Studios-familie. Samen kunnen we de wereld veranderen, met één gezond lichaam tegelijkertijd!

  Wat voor soort franchisenemers zoekt de formule?

  Wav-e Studios zoekt franchisenemers die een passie hebben voor ondernemen en affiniteit hebben met de gezondheids- en fitnessindustrie. Ze moeten sterk zijn in sociale interactie, het belang van commercie begrijpen en gedreven zijn om klanten te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen, zoals afvallen, het verbeteren van fitnessniveaus en het opbouwen van spierkracht.

  Als je iemand bent die graag met mensen werkt en de droom hebt om zelfstandig te worden, dan moet je zeker meer informatie aanvragen bij Wav-e Studios! Ze bieden een unieke combinatie van EMS-training (elektrospierstimulatie) en personal training, wat een effectieve en efficiënte manier is om resultaten te behalen.

  Het operationeel break-even punt ligt al na 3 maanden, waardoor de opstartkosten overzienbaar zijn en het concept goed te financieren is voor startende franchisenemers. Dit biedt een haalbare en aantrekkelijke mogelijkheid om als ondernemer aan de slag te gaan in de groeiende markt van afvallen en personal training

  Wat zijn de voordelen voor een franchisenemer om zich aan te sluiten?

  Wav-e studios begeeft zich in een nieuwe vrije markt, waarbij de vraag zelfs harder groeit dan de formule. Door het relatief lage instapmodel en een sterk rendement, ben je zeker van een winstgevend bedrijf vanaf het eerste jaar.

  Waar Wav-e Studios zich in onderscheidt

  • Operationeel break-even na 3 maanden
  • High Tech gecombineerd met een High End look & feel
  • Groot groeipotentieel door te starten in een nieuw marktsegment
  • Unieke marketingformule welke maandelijks leads genereert voor jouw eigen studio
  • Grootste franchiseformule op het gebied van EMS.

  Hoe onderscheidt het concept zich van de concurrentie?

  Het draadloze systeem en de revolutionaire power suits van het Wav-e systeem zijn op wereldniveau de tijd vooruit. Naast het systeem wordt er vanuit de hoofdorganisatie en de Wav-e Studios formule systematisch geïnvesteerd in product- en conceptontwikkeling om de tijd vooruit te zijn.

  Door een sterk product en concept met de laatste stand van de marketing samen te laten smelten, blijft Wav-e Studios de concurrentie voor.

  Welke hulp krijgt de franchisenemer bij het verkrijgen van financiering?

  Wij bieden optimale begeleiding bij het realiseren van een financiering. Wav-e werkt hiervoor met vaste partijen die het concept door en door kennen en de kracht van de formule weten te vertalen in zekerheid voor de geldverstrekkers.

  Welke hulp krijgt de franchisenemer bij de start?

  Wav-e Studios biedt uitgebreide ondersteuning en begeleiding in alle facetten van de opstart. Wij hanteren een uitgebreid stappenplan en hierin worden alle aspecten die nodig zijn voor een goede exploitatie van de Studio meegenomen.

  Van de aanvraag bij de KvK tot het doorknippen van het lintje heb je een vast contactpersoon die je door een vast stappenplan begeleidt in het traject, zodat je vanaf de opening voorbereid en direct op volle toeren kan gaan draaien.

  Welke hulp krijgt de franchisenemer na de start?

  Na de intensive startperiode zal de begeleiding overgaan in coaching, waarbij er periodiek afspraken worden gepland en er aan de hand van prognoses en dashboards de locatie wordt gemonitord. Het vaste kantoorteam zal je in deze fase bij vragen direct ondersteunen, waarna de ondersteuning verandert in kennis en je steeds minder vaak beroep hierop hoeft te doen.

  Wat zit er allemaal in de entreefee?

  Optimale begeleiding en ondersteuning bij aanvraag financiering, ontwerp studio, verbouwing en inrichting, (interne) trainingen op het gebied van EMS, sales, voedingsadvies en personeel, vernieuwende techniek op het gebied van Fitness & Beauty, uniforme uitstraling, volledige gebiedsbescherming d.m.v. een afgebakend postcodegebied.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de franchiseformule Wav-e Studios?
  Vraag dan hier informatie aan!

  In een markt waarin kwantiteit boven kwaliteit is komen te staan en waarin tijd een steeds grotere rol is gaan spelen, zijn wij 5 jaar geleden begonnen met het Wav-e Studios concept.

  Dankzij de effectieve techniek maakt het Wav-e Studios franchiseconcept het mogelijk om in slechts 15 minuten per week het gehele lichaam te trainen.

  EMS is al meer dan een eeuw oud en kende een sterke opmars in de afgelopen 60 jaar, toen steeds meer wetenschappelijk bekend werd wat de effecten van EMS waren bij mensen met blessures en verlammingen. De toepassing in de revalidatie techniek kende echter zijn beperking doordat er met losse electroden wordt gewerkt.

  Het ontwikkelingsproject Wav-e, welke maar liefst 12 jaar in beslag heeft genomen, zou hier verandering in brengen, door de techniek als wearable in het materiaal te verwerken zodat de toepassingen worden vergroot en vereenvoudigd. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf wist niet alleen de toepassing revolutionair te veranderen, maar heeft in samenwerking met Wav-e Studios nog veel meer technische ontwikkelingen gemaakt binnen de formule, die de beleving tot het hoogst haalbare niveau heeft gebracht. Daarom is Wav-e Studios niet alleen super effectief als training, maar is het een unieke beleving op zichzelf.

  Fitnessfranchise formules vergeleken

  Naast de inhoud van de formule speelt natuurlijk ook geld een grote rol. In dit artikel vergelijken we 10...

  Techjournalist neemt de proef op de som bij Wav-e Studios

  In een wereld waar tijd schaars is en de drukte overheerst, is het vinden van vrije uren voor sport en beweging een...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2015
  Aantal vestigingen
  17
  Waarvan franchise
  12
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  4800
  Totale investering
  €70.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000