Wav-e Studios

Wav-e Studios is een vernieuwend en toekomstgericht concept, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Het concept maakt het mogelijk om klanten in slechts 15 minuten te voorzien van een Full Body Work-out, dit is mogelijk door middel van de revolutionaire draadloze EMS technologie. Daarnaast wordt onze speciale techniek ook ingezet bij klachtvermindering bij medische klachten, rugklachten preventie en cellulite.

Het concept bewijst zich keer op keer en heeft zelfs ten tijde van de COVID-19 crisis de activiteiten voort kunnen zetten. De gehele franchise is hierdoor gegroeid.

Als (potentiële) franchisenemer van Wav-e Studios ben je verzekerd van een concept welke zijn tijd ver vooruit is.

Wat voor soort franchisenemers zoekt de formule?

Iedereen met een passie voor ondernemen, no-nonsense attitude, die sociaal sterk is, het belang van commercie begrijpt en graag klanten helpt naar een betere versie van hunzelf.

Ben je iemand die graag met mensen werkt en heb je een droom om zelfstandig te worden? Dan moet je zeker meer informatie aanvragen bij Wav-e Studios!

Doordat het operationeel break-even punt op slechts 3 maanden ligt, zijn de opstartkosten te overzien en is het concept voor startende franchisenemers goed te financieren.

Wat zijn de voordelen voor een franchisenemer om zich aan te sluiten?

Wav-e studios begeeft zich in een nieuwe vrije markt, waarbij de vraag zelfs harder groeit dan de formule. Door het relatief lage instapmodel en een sterk rendement, ben je zeker van een winstgevend bedrijf vanaf het eerste jaar.

Waar Wav-e Studios zich in onderscheidt

  • Operationeel break-even na 3 maanden
  • High Tech gecombineerd met een High End look & feel
  • Groot groeipotentieel door te starten in een nieuw marktsegment
  • Unieke marketingformule welke maandelijks leads genereert voor jouw eigen studio
  • Grootste franchiseformule op het gebied van EMS.

Hoe onderscheidt het concept zich van de concurrentie?

Het draadloze systeem en de revolutionaire power suits van het Wav-e systeem zijn op wereldniveau de tijd vooruit. Naast het systeem wordt er vanuit de hoofdorganisatie en de Wav-e Studios formule systematisch geïnvesteerd in product- en conceptontwikkeling om de tijd vooruit te zijn.

Door een sterk product en concept met de laatste stand van de marketing samen te laten smelten, blijft Wav-e Studios de concurrentie voor.

Welke hulp krijgt de franchisenemer bij het verkrijgen van financiering?

Wij bieden optimale begeleiding bij het realiseren van een financiering. Wav-e werkt hiervoor met vaste partijen die het concept door en door kennen en de kracht van de formule weten te vertalen in zekerheid voor de geldverstrekkers.

Welke hulp krijgt de franchisenemer bij de start?

Wav-e Studios biedt uitgebreide ondersteuning en begeleiding in alle facetten van de opstart. Wij hanteren een uitgebreid stappenplan en hierin worden alle aspecten die nodig zijn voor een goede exploitatie van de Studio meegenomen.

Van de aanvraag bij de KvK tot het doorknippen van het lintje heb je een vast contactpersoon die je door een vast stappenplan begeleidt in het traject, zodat je vanaf de opening voorbereid en direct op volle toeren kan gaan draaien.

Welke hulp krijgt de franchisenemer na de start?

Na de intensive startperiode zal de begeleiding overgaan in coaching, waarbij er periodiek afspraken worden gepland en er aan de hand van prognoses en dashboards de locatie wordt gemonitord. Het vaste kantoorteam zal je in deze fase bij vragen direct ondersteunen, waarna de ondersteuning verandert in kennis en je steeds minder vaak beroep hierop hoeft te doen.

Wat zit er allemaal in de entreefee?

Optimale begeleiding en ondersteuning bij aanvraag financiering, ontwerp studio, verbouwing en inrichting, (interne) trainingen op het gebied van EMS, sales, voedingsadvies en personeel, vernieuwende techniek op het gebied van Fitness & Beauty, uniforme uitstraling, volledige gebiedsbescherming d.m.v. een afgebakend postcodegebied.

Meer weten?

Wil je meer weten over de franchiseformule Wav-e Studios?
Vraag dan hier informatie aan!

In een markt waarin kwantiteit boven kwaliteit is komen te staan en waarin tijd een steeds grotere rol is gaan spelen, zijn wij 5 jaar geleden begonnen met het Wav-e Studios concept.

Dankzij de effectieve techniek maakt het Wav-e Studios franchiseconcept het mogelijk om in slechts 15 minuten per week het gehele lichaam te trainen.

EMS is al meer dan een eeuw oud en kende een sterke opmars in de afgelopen 60 jaar, toen steeds meer wetenschappelijk bekend werd wat de effecten van EMS waren bij mensen met blessures en verlammingen. De toepassing in de revalidatie techniek kende echter zijn beperking doordat er met losse electroden wordt gewerkt.

Het ontwikkelingsproject Wav-e, welke maar liefst 12 jaar in beslag heeft genomen, zou hier verandering in brengen, door de techniek als wearable in het materiaal te verwerken zodat de toepassingen worden vergroot en vereenvoudigd. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf wist niet alleen de toepassing revolutionair te veranderen, maar heeft in samenwerking met Wav-e Studios nog veel meer technische ontwikkelingen gemaakt binnen de formule, die de beleving tot het hoogst haalbare niveau heeft gebracht. Daarom is Wav-e Studios niet alleen super effectief als training, maar is het een unieke beleving op zichzelf.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2015
Aantal vestigingen
16
Waarvan franchise
12
Entreegeld
€10.000
Franchise fee
4800
Totale investering
€70.000
Benodigd eigen vermogen
€10.000