Bailine lanceert nieuwe app "Ontdek je stofwisseling"

Bailine, een expert op het gebied van gezonde voeding en een duurzame leefstijl, lanceert de nieuwe app “Ontdek je stofwisseling”. De Bailine methode combineert passieve EMS met intensieve coaching, en deze app versterkt onze positie als autoriteit op het gebied van figuur- en gezondheidsverbetering door middel van slimme digitale ondersteuning.

De app "Ontdek je stofwisseling"

De nieuwe app is ontwikkeld met de nieuwste technieken voor een optimale gebruikservaring. Met ruim 40 vragen bepalen we het type stofwisseling van onze klanten, waardoor we gericht voedingsadvies kunnen geven. Klanten ontvangen een informatieve email over hun voedingspatroon en ingrediënten.

Onderzoeksfase: meten is weten

Personal coaching is een wezenlijk onderdeel van de Bailine methode. Nadat de app is ingevuld, maken wij een eBiody© lichaamsscan om het energieverbruik te meten. Deze informatie wordt gebruikt voor verdere behandeling en adviezen over voeding en leefstijl. Tijdens de onderzoeksfase verzamelen we veel informatie en leggen deze vast in het digitale klantdossier, wat de kans op succes verder vergroot.

Constante kwaliteit met digitale coach

Met een groot aantal behandelingen per dag en klanten die twee keer per week langskomen, is het essentieel om de voortgang van elke klant te kunnen volgen. Daarom zijn we dit jaar begonnen met de ontwikkeling van een klantvolgsysteem ter ondersteuning van onze coaches op de werkvloer. De nieuwe app “Ontdek je stofwisseling” is volledig geïntegreerd in dit volgsysteem en de uitkomsten wordt direct actief gebruikt om de behandeling van elke klant te optimaliseren.

Bailine app

De app als marketinginstrument

De app “Ontdek je stofwisseling” maakt een belangrijk onderdeel uit van onze marketingstrategie en is volledig geïntegreerd in de marketingdatabase. Via online marketing interesseren we mensen voor het gebruik van deze app en bieden we meerwaarde. Zodoende maken ze kennis met Bailine en bouwen we een omvangrijke en waardevolle prospect-database op van potentiële klanten die uiteindelijk klant kunnen worden in één van onze studio’s, of zelfs gebruik kunnen maken van onze onlinedienstverlening.

Probeer het zelf

De nieuwe app “Ontdek je stofwisseling” is nu live en je kunt hem zelf ervaren via deze link: vragenlijst.bailine.nl.

Toekomstvisie

Dit jaar investeren we flink in nieuwe toepassingen die onderdeel uitmaken van onze digitale klant- en coachomgeving, waarmee we de unieke aspecten van onze methode optimaal ondersteunen. Onze visie is dat een verregaande integratie van digitale klant- en coachbeleving een belangrijke bijdrage zal leveren aan de totale klantbeleving én het verdienvermogen van jouw studio.

Meer weten over het revolutionaire gezondheidsfranchiseconcept van Bailine?

Klik hier voor meer informatie!