Eerst koffie! Nu ook in regio Landgraaf

Sinds 27 september 2023 rijdt Fortune Coffee regio Landgraaf over de wegen om koffie en koffieautomaten te leveren aan bedrijven en verenigingen. Je vindt ze onder andere in de plaatsen Kerkrade, Heerlen, Sittard, Elsloo en Echt. Franchisenemer Ricardo Schepers is deze onderneming samen met zijn vrouw Michelle Schepers gestart. 

Ricardo Schepers: “Omdat ik al 12,5 jaar werkzaam ben als allrounder bij Fortune Coffee is de passie voor koffie bij mij gegroeid. Ik lever mijn service met een grote glimlach. Wat ik beloof, dat doe ik, en mijn klanten kunnen altijd op mij rekenen! Doordat ik alleen regionaal werk bouw ik een band op met mijn klanten en kan ik nog beter inspelen op hun behoeften. Een goede service staat altijd voorop!” 

Fortune Coffee en MVO

Bij Fortune Coffee begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren ze goede, duurzame koffie uit stijlvolle koffieautomaten die passen bij ieder bedrijf of elke vereniging. De organisatie hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De koffieautomaten zijn recyclebaar, een groot gedeelte van het Fortune Coffee assortiment heeft het Fairtrade of Rainforest Alliance keurmerk en de organisatie sponsort koffieboeren in Oeganda. 

Specialist in koffie en koffieautomaten

Fortune Coffee zich ook in voor een verantwoorde omgeving rondom de koffieautomaat, door duurzame alternatieven te bieden voor koffiebekers en roerstaafjes in de koffiehoek van bedrijven. Natuurlijk bieden ze ook een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen zij ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland genieten van goede koffie, thee en andere warme dranken.

Wil jij ook aan de slag als franchisenemer bij het groeiende Fortune Coffee?