Fortune Coffee verlengt sponsorcontract met schaatsteam

Fortune Coffee heeft met trots aangekondigd dat het sponsorcontract met het schaatsteam wordt verlengd. Ton van der Tang, directeur Fortune Coffee en Kees Seip, directeur Fortune Coffee Franchise, hebben samen met ploegenvertegenwoordiger van het vrouwen marathonschaatsteam ‘Team Fortune Coffee’ Remco de Mik de hernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend. Fortune Coffee is al sinds 2019 naamsponsor van het marathon schaatsteam en deze succesvolle samenwerking wordt komend schaatsseizoen verlengd. Team Fortune Coffee zal komend seizoen met grotendeels dezelfde samenstelling de topdivisie betreden.

Fortune Coffee en schaatsers

Groeien door te geven

De belangrijkste doelstelling van het schaatsteam is het opleiden van jong talent. En dat doen ze met succes. Het afgelopen seizoen hebben ze uitstekend gepresteerd, met name dankzij hun sterke teamwerk. De andere schaatsers in de beloftedivisie konden niet om de opvallende schaatspakken van Fortune Coffee heen. Voor komend seizoen heeft het schaatsteam ambitieuze plannen om uit te komen in de topdivisie. 

"Door de stap naar de topdivisie helpen we het huidige team met hun volgende stap in het landelijke marathonpeloton. Geheel in lijn met het doel van het team om mensen te helpen een stap te maken. Het is een uitdagende stap waar we erg veel zin in hebben, één welke we nooit zonder de sponsoring van onder andere Fortune Coffee hadden kunnen maken. We zijn dan ook erg blij met de verlenging van het contract”, aldus Remco de Mik, ploegvertegenwoordiger Team Fortune Coffee. 

Voor Fortune Coffee is de sponsoring van dit enthousiaste schaatsteam een logische keuze, het past perfect bij de kernwaardes van het bedrijf. Fortune Coffee biedt graag mensen een kans om te groeien en ook persoonlijke verbinding staat hoog in het vaandel bij het bedrijf.

“Fortune Coffee heeft de ambitie om jonge talenten te ondersteunen in hun schaatscarrière. Sport is een krachtig middel om verbinding te creëren. We kijken ernaar uit om het team komend seizoen weer vol enthousiasme langs de schaatsbaan aan te moedigen!" - Ton van der Tang, directeur Fortune Coffee.

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee bestaat al 25 jaar en begrijpt hoe belangrijk koffie is. Koffie verbindt mensen. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de regionale Fortune Coffee ondernemers hun klanten in heel Nederland van koffie, thee en aanverwante producten. Het motto? Eerst koffie! 

Nieuwsgierig geworden naar Fortune Coffee?

Bekijk ook