Fortune Coffee regio Twente viert 20-jarig jubilieum

Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat Fortune Coffee een vestiging in de regio Twente opende. De vestiging groeide de afgelopen twee decennia uit tot een waar begrip in de regio.

Vanuit huis gestart

Rob Pierik, eigenaar van Fortune Coffee regio Twente, was erbij vanaf het eerste uur: ”Ik had altijd al de ambitie om te gaan ondernemen. Dat doe ik sinds 2004 in Twente met koffie van Fortune Coffee. Ik ben klein gestart vanuit huis en groeide al snel uit. Mijn verzorgingsgebied groeide aanzienlijk en ik heb inmiddels drie medewerkers in dienst. In 2009 heb ik een hal erbij gehuurd en sinds maart dit jaar zit ik in een heel nieuw pand. In het najaar is het nieuwe pand helemaal af en gaan we ons jubileum daar vieren met klanten, vrienden en familie.”

kansen in de markt

Rob is nog niet van plan om een stap terug te doen. “Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en inmiddels ook twee kleinkinderen. Daar geniet ik volop van. Maar een stap terug doen in mijn werk dat ben ik nog niet van plan, dat ligt niet in mijn aard. Ik ga iedere dag met plezier aan het werk en wil graag nog verder groeien. Ik zie nog volop kansen in de markt.”  

Net dat stapje extra

Service staat bij Rob hoog in het vaandel. “Bij mij kun je rekenen op eerlijk advies en dat ik net dat stapje extra voor je zet. Zo zorgen we ervoor dat de voorraad altijd op peil is zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. En mocht de voorraad onverwachts opraken, dan kun je ons altijd bellen. Daarnaast kunnen wij snel langskomen, bijvoorbeeld als je een storing aan je koffieautomaat hebt. Omdat wij in de regio gevestigd zijn, zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel bij jouw bedrijf of organisatie zijn.

Eerst koffie!

Is jouw organisatie toe aan een hoogwaardige koffieautomaat? Maak nu een afspraak met Fortune Coffee regio Twente en ervaar zelf de voordelen van Fortune Coffee.  Geniet van de lekkerste koffie zonder zorgen, met snelle en persoonlijke service, zonder vast te zitten aan een contract. Wat wil je nog meer? Bel of mail ons vandaag nog.  

Wil jij franchisen bij Fortune Coffee? Meld je vrijblijvend aan via onderstaande knop!