Al 20 jaar Fortune Coffee in Breda en omgeving!

Sinds 1 januari 2024 is Robbie van Meggelen met trots de eigenaar van Fortune Coffee regio Breda. Na het verlaten van de Koninklijke Marine keerde hij terug naar Brabant. Wat begon als een tijdelijke tussenstap, groeide uit tot een ondernemersdroom.

Koffie (ver)bindt

Na een dienstverband van 6 jaar werd hij mede-eigenaar, samen met zijn vader en oom. Maar op 1 januari 2024 droegen zij het bedrijf officieel aan Robbie over. “Ik vind het opbouwen en onderhouden van klantrelaties erg leuk, en dat vind je nergens anders. Daarom wilde ik dit stokje erg graag overnemen!” zegt Robbie.

Op naar de 25 jaar!

De plannen van Robbie, met name voor de komende 5 jaar, zijn ambitieus. Het hoofdkantoor deelt die ambitie en heeft de overeenkomst maar al te graag verlengd. Dat betekent dat er nog eens 5 jaar genoten kan worden van heerlijke koffie en uitstekende service.

Kwaliteit in product, service & kennis

“We willen dat iedereen kan genieten van een goede kop koffie. De focus van ons team ligt op doelgericht werken; kwaliteit in product, service en kennis vinden we belangrijk. Dat is ook nodig,” geeft Robbie aan. “We merken dat de eisen die klanten stellen van een koffievoorziening omhooggaan.” Dat is niet alleen van deze tijd, want als je Robbie vraagt welke klantervaring hem is bijgebleven, heeft hij direct een antwoord klaar. “Een klant had een koffieautomaat van een andere leverancier staan, maar niemand vond de koffie lekker. Ook al was er al vaak naar gekeken. Ik kreeg de kans om het personeel te overtuigen dat er een goede kop koffie uit kon komen. Na het afstellen en testen was het resultaat: iedereen vond de koffie lekker!”

Zichtbaarheid in de regio

Met opvallende bedrijfsbussen en een rijdend koffieglas in hun wagenpark, valt Fortune Coffee regio Breda op in de regio. “We rijden regelmatig over bedrijventerreinen om mensen een lekkere kop koffie aan te bieden,” vertelt Robbie. Naast de zichtbaarheid in de regio, is Robbie ook te horen. Hij zet zich in voor de Breda Startup podcast, waarin hij als gastheer verschillende ondernemers uit de regio in de schijnwerpers zet.

Eerst koffie!

Is jouw organisatie toe aan een hoogwaardige koffieautomaat? Maak nu een afspraak met Fortune Coffee regio Breda en ervaar zelf de voordelen van Fortune Coffee. Geniet van de lekkerste koffie zonder zorgen, met snelle en persoonlijke service, zonder vast te zitten aan een contract. Wat wil je nog meer? Bel of mail ons vandaag nog.

Wil jij franchisen bij Fortune Coffee? Meld je vrijblijvend aan via onderstaande knop!