Binnen 5 jaar 50 vestigingen van Snap Fitness in de Benelux

Vanuit de 2 vestigingen van Snap Fitness in Breda en Den Bosch willen ondernemers Han Walet en Theo Vermeeren de fitnessformule uitbreiden naar minimaal 50 vestigingen in de Benelux. Om de uitbreiding mede te financieren en toekomstige franchisenemers optimaal te ondersteunen, maakten zij gebruik van crowdfunding. De 2 ondernemers haalden binnen een uur € 200.000 op. 

Han Walet, mede-eigenaar Snap Fitness Benelux, vertelt: “De mogelijkheid voor mensen om te komen sporten wanneer zij willen, illustreert exact de vrijheid en flexibiliteit die wij onze leden willen bieden. Dankzij een eigen app en virtuele instructeurs kunnen sporters nog steeds rekenen op de benodigde persoonlijke begeleiding op elk gewenst moment. Die combinatie is een belangrijk onderdeel van het wereldwijde succes.” 

50 vestigingen in Benelux

Binnen 5 jaar willen Walet en Vermeeren 50 vestigingen van Snap Fitness realiseren in de Benelux. Daartoe zijn ze nu in gesprek met diverse potentiële franchisenemers. Theo Vermeeren, mede-eigenaar Snap Fitness Benelux, vertelt: “De compacte opzet van onze vestigingen, in combinatie met innovatieve technologie maakt dat de vestigingen voor de franchisenemers juist heel goed te managen en rendabel zijn, ondanks de continue openingstijden. Daar komt bij dat wij ondernemers zoveel mogelijk ruimte bieden om ook hun eigen ideeën een plek te geven binnen de formule. Wat dat betreft gaan we echt voor een win-win situatie voor alle betrokken partijen.”

Over Snap Fitness

Snap Fitness is in 2003 opgericht in Amerika door fitnessprofessional Peter Taunton. Inmiddels heeft de fitnessformule ruim 2.000 vestigingen in 18 landen, de vestigingen zijn 24/7 open.