In Landgraaf komt nieuwste vestiging Snap Fitness

In Landgraaf wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwste vestiging van Snap Fitness in de Benelux. De club komt in het leegstaande bedrijfspand aan de Hoogstraat in Landgraaf. Eind september kunnen de deuren van de nieuwe club worden geopend.

Nicole van Loo, ondernemer en gepassioneerd door alles wat met fitness te maken heeft, wordt de clubmanager van deze nieuwe vestiging. Op dit moment is zij bezig met de voorbereidingen waaronder het opleiden van de medewerkers, ledenwerfcampagnes, het aangaan van samenwerkingen met lokale partijen etc.

Nicole is begonnen als groepslesinstructeur en in 2005 heeft ze haar eigen club geopend, Feel Alive in Heerlen; een kleinschalige persoonlijke fitnessclub. In tussentijd heeft ze de markt flink zien veranderen en moest noodgedwongen het roer omgooien. Eind 2015 kwam ze in contact met Snap Fitness. 

“Dit concept sprak me direct aan, omdat zij precies hetzelfde voor ogen hebben als ik: lokale, moderne clubs, met 24/7 openingstijden en die de leden alles te bieden hebben in een vertrouwde setting. Het aansluiten bij de reeds gevestigde, sterke franchiseformule van Snap Fitness biedt uitkomst om verder te kunnen groeien. Ik kijk er samen met mijn team naar uit om vanuit de nieuwe locatie de inwoners van Landgraaf te helpen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Onze club biedt een compleet aanbod met de nieuwste en modernste fitnessapparatuur en met een uitgebreid aanbod van live en virtuele groepslessen”, vertelt Nicole.

Bekijk ook