Snap Fitness breidt uit naar Wassenaar

Aan de Nederlandse kust, in Wassenaar om precies te zijn, breidt Snap Fitness verder uit. Club nummer 13 inmiddels van de fitness franchise organisatie in de Benelux, met in dit geval aanvullende diensten en meer luxe.

Snap Fitness is een fitnessketen dat actief is in 20 landen, met 1000+ clubs en meer dan 1 miljoen leden. Op dit moment heeft de fitnessketen al 12 succesvolle vestigingen in Nederland en België. Jouw toegangspas geeft jou dus ook wereldwijd toegang. Met de opening aan het eind van dit jaar komt de expansie van Snap Fitness in Nederland en België weer op stoom. Voor de komende maanden zijn nog diverse nieuwe clubs in aantocht. De eerst in de rij is Wassenaar. In deze sfeervolle plaats start binnenkort de bouw van een schitterende, luxe health club.

Aan de drukke N44 tussen Den Haag en Leiden staat een markant pand met een buitenzijde van veel glas. De 1e verdieping wordt komende maanden omgeturnd tot een herkenbare Snap Fitness club. Eyecatcher wordt de prominent aanwezige bar, waar gezonde shakes en luxe koffies zullen worden geserveerd. Als leverancier voor de apparatuur is gekozen voor Technogym, inclusief de recent gelanceerde biostrenght line.

Alle Snap Fitness vestigingen zijn 24/7 open en verzorgen uitstekende begeleiding op het gebied van training en voeding. Dit alles om de leden te helpen bij het creëren van een positieve levensstijl waardoor ze zich fantastisch voelen.

Heb je ook de ambitie om een eigen fitnesscentrum te beginnen? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie. 

Voor meer informatie over dit persbericht kan je contact opnemen met Han Walet: 06 – 51 99 77 30.

Bekijk ook