Franchisenemer opent 2 nieuwe Snap Fitness clubs in België

Franchisenemer Sven Wilms heeft sinds 1 jaar een Snap Fitness club in Tessenderlo. Vanwege het succes van deze vestiging, start Sven 2 nieuwe vestigingen in België: in Opwijk en in Landen.

“De ledengroei in onze vestiging in Tessenderlo is conform onze verwachtingen. Doordat we veel Personal Training hebben verkocht, zijn onze rendementen beter dan voorspeld. Hierdoor was de beslissing eenvoudig te maken; het Snap Fitness concept leent zich er uitstekend voor om als franchisenemer meerdere vestigingen te hebben”, vertelt Sven.

Sven Wilms is ruim 15 jaar actief in de fitnessbranche, eerst als medewerker maar de laatste jaren als zaakvoerder. Hij kent de fitnessbranche dus zeer goed en koos vanuit zijn ambitie om zich aan te sluiten bij een franchiseformule. “Het aansturen van een club is geen sinecure, laat staan het aansturen van meerdere clubs. Met de ondersteuning vanuit de Snap Fitness organisatie is dit veel eenvoudiger.” Rond de jaarwisseling wil Sven beide clubs openen.

Over Snap Fitness

Snap Fitness heeft in de Benelux dit jaar een groei doorgemaakt. De franchiseformule heeft nu 10 clubs open en 3 clubs in ontwikkeling (Opwijk, Landen en Den Haag) in de Benelux. Wereldwijd is Snap Fitness met ruim 2.200 clubs open of in ontwikkeling al in 24 landen actief. 

Bekijk ook