Snap Fitness opent vestiging in Schijndel

De ondernemersreis van de broers Tom en Rik den Otter is gelanceerd. Op 21 februari hebben zij de deuren geopend van hun nieuwe fitnesscentrum: Snap Fitness Schijndel. “Wij zijn ontzettend blij dat we onze droom kunnen realiseren: een schitterende club in onze woonplaats.”

De voormalige Scapino winkel in het hart van Schijndel is de afgelopen weken omgeturnd tot een modern fitnesscentrum. In lijn met de nieuwe look-and-feel van Snap Fitness is een uitnodigende fitnessruimte van ruim 700m2 gerealiseerd, gevuld met Matrix apparatuur en een zaal voor virtuele Les Mills-lessen.

“Het zijn hectische weken geweest”, vertelt Rik. “Niet alleen vanwege de verbouwing, maar ook vanwege de coronaperikelen. Konden de bouwmaterialen wel tijdig worden geleverd, mochten we überhaupt wel open? Er waren enorm veel vraagtekens en dingen die geregeld moesten worden. Gelukkig is alles goed gegaan.”

Snap Fitnes Tom & Rik

Snap Fitness Schijndel is de 17e vestiging van de franchiseformule in de Benelux. Rik vertelt dat de realisatie echt een team effort is. “Snap Fitness heeft veel ervaring bij het opzetten van een nieuwe club. Wij kennen echter de lokale markt. Bij Snap Fitness krijg je de mogelijkheid om een eigen sausje over de formule te doen. Dat heeft super goed gewerkt, ik heb echt het idee dat onze ideeën welkom waren.”

Het eindresultaat maakt alles goed, beaamt Tom. “Ik ben enorm trots op het resultaat. Wij krijgen ook veel complimenten van inwoners van Schijndel. We zien het ook terug in het aantal aanmeldingen, onze presales is beter gelopen dan gedacht.”