Personal Fitness Nederland opende dit jaar al 21 vestigingen

Op basis van een rayon analyse, zijn er circa 225 Personal Fitness Nederland vestigingen mogelijk in Nederland.

02 May, 2022
Leestijd:
3 minuten

Personal Fitness Nederland heeft tot aan de deze zomer al 21 openingen gerealiseerd waarmee er een grote stap wordt gezet in het behalen van de groeidoelstellingen.

“We liggen op schema”, aldus franchisegever Jos Vermeer. “We openen momenteel 2 à 3 vestigingen per maand. Naast de groei met nieuwe franchise ondernemers, openen bestaande franchise ondernemers ook meerdere vestigingen."

De missie van Personal Fitness Nederland: “Een landelijk bekend en onderscheidend merk zijn in Personal Training & Lifestyle Coaching waarbij onze leden hoge mate van persoonlijke aandacht krijgen in combinatie met resultaatgarantie naar een gezonde(re) leefstijl”, legt Jos Vermeer uit. “Hiervoor heb je natuurlijk volume en continuiteit nodig maar alles staat of valt met de kwaliteit die de franchisenemers leveren. Hiervoor bieden wij zo goed mogelijke ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven, met name op het gebied van marketing, training en continue optimalisatie van processen en innovaties." Met een onlangs gerealiseerd crowdfunding project heeft Personal Fitness Nederland € 200.000,- opgehaald om nieuwe, eigen vestigingen te openen.

“In 3,5 jaar hebben wij 80 locaties geopend”, vertelt Jos. “Hoewel dit een ongekend snelle groei is, zijn wij er nog lang niet. Eind 2018 hebben wij besloten om ook eigen vestigingen te openen om de groei doelstelling te realiseren. Hiervoor hebben wij de samenwerking gezocht met drie partners.

Toekomst

“Met ons Fit for Life programma coachen wij onze leden naar een permanent gezonde leefstijl. Onze doelgroep zijn vaak mensen met bestaande klachten zoals overgewicht (obesitas), pijnklachten of revalidatie. In de toekomst zullen wij ook steeds meer mensen helpen vanuit een preventief oogpunt. Wat het aantal vestigingen betreft, is er nog veel ruimte om door te groeien. Op basis van een rayon analyse, zijn er circa 225 Personal Fitness Nederland vestigingen mogelijk in Nederland maar dat is geen doel op zich. Eerst maar eens naar de 160”, lacht Jos. “Ook openen we begin augustus onze eerste vestiging in België. Een heel nieuwe markt met ontzettend veel potentieel. Wie weet wat de toekomst brengt…”, sluit Jos af met een knipoog.

Personal Fitness Nederland
Alles over Personal Fitness
Ga naar de formulepresentatie of vraag direct meer informatie aan!
Personal Fitness Nederland
Wij coachen je hoogstpersoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven

Bekijk ook deze magazines