Snap Fitness

Heb je een passie voor alles wat met gezondheid en beweging te maken heeft? Droom je al je hele leven van een eigen Health Club, maar leken de risico’s je te groot? Dan biedt Snap Fitness jou de perfecte oplossing. Met nieuwe systemen en financiële opties met lagere investeringen en constante ondersteuning voor franchisenemers, biedt het concept alle mogelijkheden voor een succesvolle Health Club.

Snap Fitness is in 5 jaar tijd niet voor niets uitgegroeid naar 16 clubs in Nederland en België. Het concept is een vertrouwde, gemakkelijke en betaalbare trainingsalternatief voor de traditionele (grote) sportscholen. Zij bieden de leden een club om de hoek, met flexibele contracten zonder lange opzegtermijnen, hypermoderne fitnessapparatuur, 24/7 veilige toegang tot alle clubs wereldwijd en de gezelligheid van een lokale club met haar wortels in de wijk of buurt. Met Snap Fitness kun jij jouw leden alles bieden om de beste resultaten te behalen.

Waarom Snap Fitness?

Snap Fitness streeft ernaar om een gelukkige en gezonde levensstijl te creëren voor hun medewerkers, franchisenemers en leden. Dit doen ze in moderne fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in hun buurt een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. In dit onderscheidende concept staan innovatie, flexibiliteit, gemak en saamhorigheid centraal.

 • Innovatie: In deze snel veranderende tijden moet je meegaan met de veranderende wensen van de klanten en inspelen op de technologische mogelijkheden.
 • Flexibiliteit: Snap Fitness franchisenemers kunnen hun club mede vormgeven door het aanbod van diensten uit te breiden, zodat de franchisenemers maximaal vanuit hun kracht opereren.
 • Gemak: Als franchisenemer profiteer je van het vele werk dat achter de schermen voor je wordt verzet, zodat jij je kunt focussen op de interactie met jouw leden.
 • Saamhorigheid: De kleinschaligheid van de club, draagt ertoe bij dat de medewerkers een persoonlijke band opbouwen met de leden, maar ook de leden onderling.

Voordelen van aansluiten bij Snap Fitness

Tijdens het gehele proces, van het zoeken van de geschikte locatie tot het opzetten van een lokale marketingcampagne, biedt Snap Fitness je alle mogelijke ondersteuning. Minder tijd aan administratie en bureauwerk, meer tijd voor datgene waar het om draait; jouw leden.

Dankzij de nieuwste technologieën kun jij jouw leden de mogelijkheid bieden om 24 uur per dag, 7 dagen per week te komen sporten. Door te kiezen voor kleinschaligere locaties in dorpskernen of wijken, biedt Snap Fitness jou als franchisenemer de mogelijkheid een goede band op te bouwen met je leden. Ga met ons de uitdaging aan.

In ieder dorp of wijk van 10.000 inwoners of meer kan een Snap Fitness club worden gevestigd. De ’look and feel’ van iedere Snap Fitness club is gelijk en de inrichting bevat minimaal:

 • Een zone voor cardio training
 • Een zone van krachttraining
 • Een zone voor functionele training
 • Een zaal voor virtuele groepslessen
 • Een lounge gedeelte
 • 2 privé kleedkamers

Wat zoeken we in een Snap Fitness eigenaar?

Onze clubeigenaren zijn baanbrekers in een van de snelst groeiende industrieën ter wereld met een passie om leden te helpen hun fitnessdoelen te overtreffen. Als je geïnteresseerd bent om franchisenemer bij Snap Fitness te worden, zijn hier een paar kwaliteiten waar we naar op zoek zijn:

 • Ervaring in het bedrijfsleven
 • Passie voor het veranderen van levens
 • Een ondernemersgeest
 • Intrinsiek gemotiveerd
 • Mensen mens
 • Gedreven door resultaten

Start de weg naar het eigen ondernemerschap nu!

Heb jij een passie voor fitness en kunt je niet wachten om een eigen 24/7 sportschool te openen? Vraag dan nu direct meer informatie aan! Snap Fitness zet zich in voor jouw succes!

Geschiedenis

Snap Fitness is de afgelopen 16 jaar uitgegroeid tot een gerespecteerd internationaal merk met 2000 vestigingen in 19 landen open of in ontwikkeling en met meer dan een miljoen leden. Al jaren bewijst Snap Fitness zich als een van de beste Franchisegevers en als de beste keuze voor ondernemers die een hoogwaardige ‘work-out’- ervaring willen aanbieden.

Maar dat hebben we niet alleen kunnen bereiken. Onze franchisenemers, medewerkers en fitnessleden hebben ons geïnspireerd en gesteund door hard te werken en door hun toewijding om hun leven te verbeteren. Met onze blik op de toekomst gericht, blijven we ons inzetten om ons bedrijf te laten groeien, landelijke dekking in Nederland en België te bereiken en ons te blijven ontwikkelen als leider in de fitnessindustrie.’

Inmiddels heeft Snap Fitness ook in de Benelux een stevige voet aan de grond gekregen. Een team professionals zorgt vanuit het hoofdkantoor in Breda voor de support aan de franchisenemers. ‘Dat zit in ons DNA; het helpen van mensen bij het behalen van resultaten. Vroeger hielpen we leden bij het bereiken van sportdoelstellingen, tegenwoordig ondersteunen we ondernemers bij het bereiken van hun financiële doelstellingen. En dat doen we nog steeds met evenveel passie en inzet als vroeger.’

Een community

Snap Fitness is het vertrouwde, gemakkelijke en betaalbare trainingsalternatief voor de traditionele (grote) sportscholen. Wij bieden de leden een club om de hoek, met flexibele contracten zonder lange opzegtermijnen, hypermoderne fitnessapparatuur, 24/7 veilige toegang tot al onze clubs wereldwijd en de gezelligheid van een lokale club met haar wortels in de wijk of buurt. Met Snap Fitness kun jij jouw leden alles bieden om de beste resultaten te behalen.

Veel sporters zoeken geen massale, onpersoonlijke fitnessfabrieken. Zij zoeken juist persoonlijke aandacht, een vriendelijke sfeer, een gemeenschap van gelijkgestemden. Wij creëren een community waar men elkaar kan ontmoeten en aanspreken. De leden genieten ervan om bij de Snap Fitness familie te horen en delen de ONE TEAM mentaliteit. Hierdoor blijven ze langer lid.

Marktpotentieel

Onze huidige franchisenemers in de Benelux, maar ook in andere Europese landen, hebben een grote opmars gemaakt in hun lokale markten en veel van hen doen dat met schitterende financiële resultaten. Sommige van deze franchisenemers scoren return on investment percentages van 35% en zijn multi-clubowners geworden.

Het marktpotentieel maakt duidelijk dat de mogelijkheden enorm zijn, zeker wanneer je wordt ondersteund met onze systemen en hulp. We staan klaar om je te helpen bij het behalen van de best mogelijke financiële resultaten.

Fitnessfranchise formules vergeleken

Naast de inhoud van de formule speelt natuurlijk ook geld een grote rol. In dit artikel vergelijken we 10...

Lieve Pieters ís haar Snap Fitness club

Interview

Van een carrière in de financiële sector naar startende ondernemer in de fitness-branche.

Lieve Pieters ís haar Snap Fitness club

Interview

Van een carrière in de financiële sector naar startende ondernemer in de fitnessbranche. Lieve Pieters stelt na...

Verdringing op de fitnessmarkt: waar liggen de kansen?

Uitgelicht

Bewegen wanneer het je uitkomt en speciale talenten heb je niet nodig: geen wonder dat fitness een van de...

We kijken naar mogelijkheden, niet naar onmogelijkheden

Reportage

De franchisesector bruist. De franchisebeurs Onderneem ’t! toonde het aan. Het evenement op 7 en 8 april bij EXPO...

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2003
Aantal vestigingen
2000
Waarvan franchise
1500
Totale investering
€ 350.000
Eigen vermogen
€ 125.000