De Pizzabakkers Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen we onze vleeswaren uit de regio Abruzzo in Italië en maken we onze pesto bijvoorbeeld helemaal zelf. Naast onze pizza’s bieden we diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van onze bruisende prosecco’s!

Pizza en Prosecco

De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco is een uniek concept in Nederland. De combinatie pizza en prosecco is overigens lang niet zo uniek in Italië; prosecco is voor Italianen dat wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Op onze drankenkaart zijn dan ook diverse prosecco’s te vinden, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, maar ook prosecco cocktails als Apérol Spritz en Sgroppino mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles om de bruisende sfeer en Italiaanse smaken over te brengen bij onze gasten aan tafel.

Buurtrestaurant

Ondanks dat we inmiddels pizzabakkerijen door het hele land hebben, is De Pizzabakkers een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer; gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De Pizzabakkers is de plek waar je met je kinderen heen kan gaan, waar je snel een pizzaatje eet voordat je naar de film gaat, waar je lekker lang tafelt met vrienden en ook de plek waar je met je geliefde proost op het leven. 

Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie zijn voor ons belangrijke kernwaarden. De Pizzabakkers probeert zoveel mogelijk gehoor te geven aan de Italiaanse tradities. In Italië is het vak van pizzabakker, ‘pizzaiolo’ in het Italiaans, een echt ambacht. Al onze gerechten zijn vers gemaakt en onze ingrediënten met zorg geselecteerd, zodat we de lekkerste pizza’s kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houden wij van eenvoud: wij maken alleen pizza, maar dan wel een hele goede!

Onze ambities

Inmiddels telt De Pizzabakkers 23 vestigingen en groeien we gestaag door. Onze ambitie is om ieder jaar 6 tot 8 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk tot een totaal van 50 vestigingen in Nederland te komen. Momenteel ligt onze focus op expansie in de volgende steden: Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Amstelveen. Daarnaast zoeken we ook ondernemers voor de volgende plaatsen: Dordrecht, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ondernemers die met ons mee willen groeien. Naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commercieel gevoel, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Kortom: een ondernemer die bereid is met de voeten in de modder, of beter gezegd; bloem, te staan!

Wat bieden wij jou?

Een pizza nuttigen in ons restaurant of thuis op de bank; onze gasten weten ons te vinden, ook in tijden van de pandemie. We hebben onze houdbaarheid als franchiseformule in deze tijd sterk bewezen en hopen met jouw enthousiasme voor lekker eten en gastvrijheid onze groei-ambities verder waar te kunnen maken! Vanuit het hoofdkantoor bieden we diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, finance, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals bier- wijn- en koffietrainingen. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jouw De Pizzabakkers vestiging een groot succes wordt!

Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en herken je jezelf in dit plaatje?

Nieuw: De Pizzabakkers in Den Haag

De Pizzabakkers is neergestreken in Den Haag! 

De Pizzabakkers LAB-EVENT: ZOEKTOCHT NAAR DE LEKKERSTE PLANT-BASED PIZZA

Dit is een verslag van het De Pizzabakkers LAB-event, waarbij wij van De Pizzabakkers met een select clubje food...

Nieuw: plant-based pizza van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers zijn altijd bezig een nóg lekkerdere pizza te bedenken om hun gasten mee te verrassen. In april...

Waarom deze kersverse ondernemers hun hart in franchise leggen

Reportage

Ze hebben verschillende interesses, skills en ambities maar één ding hebben deze kersverse franchisenemers gemeen...

‘Wij zijn geen pizzaketen, wij zijn een echt horecabedrijf’

Coverstory

De Pizzabakkers gaat een nieuwe fase in. Allereerst wordt er op korte termijn een groei gerealiseerd van 22 naar 30...

Op zoek naar de verbinding tijdens Onderneem ’t!

Reportage

De economie trekt aan, het consumentenvertrouwen neemt toe. Net als het vertrouwen om een eigen franchisezaak te...

Formule in beeld: De Pizzabakkers

Uitgelicht

Achtergrond informatie over een nieuwe formule in Nederland: De Pizzabakkers.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
32
Waarvan franchise
17
Entreegeld
€10.000
Franchise fee
6,5%
Totale investering
€300.000
Benodigd eigen vermogen
€30.000