De Pizzabakkers Pizza & Prosecco

  De Pizzabakkers staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen we onze vleeswaren uit de regio Abruzzo in Italië en maken we onze pesto bijvoorbeeld helemaal zelf. Naast onze pizza’s bieden we diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van onze bruisende prosecco’s!

  Pizza en Prosecco

  De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco is een uniek concept in Nederland. De combinatie pizza en prosecco is overigens lang niet zo uniek in Italië; prosecco is voor Italianen dat wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Op onze drankenkaart zijn dan ook diverse prosecco’s te vinden, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, maar ook prosecco cocktails als Apérol Spritz en Sgroppino mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles om de bruisende sfeer en Italiaanse smaken over te brengen bij onze gasten aan tafel.

  Buurtrestaurant

  Ondanks dat we inmiddels pizzabakkerijen door het hele land hebben, is De Pizzabakkers een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer; gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De Pizzabakkers is de plek waar je met je kinderen heen kan gaan, waar je snel een pizzaatje eet voordat je naar de film gaat, waar je lekker lang tafelt met vrienden en ook de plek waar je met je geliefde proost op het leven. 

  Kwaliteit en ambacht

  Kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie zijn fundamentele waarden voor ons bij The Pizzabakkers. We streven ernaar om de rijke tradities van Italië in onze culinaire praktijken te handhaven, waarbij we het gewaardeerde ambacht van de pizzabakker eren. Elk gerecht dat we serveren is vers bereid, met ingrediënten die nauwgezet zijn gekozen om de creatie van de meest heerlijke pizza's te waarborgen. Onze toewijding om hoogwaardige pizza's te bieden tegen een betaalbare prijs weerspiegelt onze inzet om uitzonderlijke kwaliteit te leveren en tegelijkertijd een redelijk prijspunt te behouden. Door ons te richten op eenvoud en uitmuntendheid in het maken van pizza's, zijn we trots om onze specialiteit aan te bieden met de grootste zorg en aandacht voor detail.

  Onze ambities

  Inmiddels telt De Pizzabakkers 23 vestigingen en groeien we gestaag door. Onze ambitie is om ieder jaar 6 tot 8 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk tot een totaal van 50 vestigingen in Nederland te komen. Momenteel ligt onze focus op expansie in de volgende steden: Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Amstelveen. Daarnaast zoeken we ook ondernemers voor de volgende plaatsen: Dordrecht, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo.

  Wie zoeken wij?

  In onze zoektocht naar gepassioneerde franchisenemers is De Pizzabakkers toegewijd aan het creëren van een warme en uitnodigende sfeer waar gasten kunnen genieten van de heerlijke pizza's die we aanbieden. Gastvrijheid staat bij ons voorop, omdat we er sterk in geloven dat het bevorderen van een gastvrije omgeving mensen aanmoedigt om samen te komen, te ontspannen en volledig te genieten van het plezier van dineren bij ons. Net zoals we franchisenemers zoeken die onze toewijding aan uitmuntendheid delen, zijn we evenzeer toegewijd aan het waarborgen dat elke gast de oprechte warmte en gastvrijheid ervaart die de essentie van De Pizzabakkers definieert.

  Wat bieden wij jou?

  Een pizza nuttigen in ons restaurant of thuis op de bank; onze gasten weten ons te vinden, ook in tijden van de pandemie. We hebben onze houdbaarheid als franchiseformule in deze tijd sterk bewezen en hopen met jouw enthousiasme voor lekker eten en gastvrijheid onze groei-ambities verder waar te kunnen maken! Vanuit het hoofdkantoor bieden we diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, finance, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals bier- wijn- en koffietrainingen. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jouw De Pizzabakkers vestiging een groot succes wordt!

  Heb jij interesse in het openen van je eigen pizzabakkerij en herken je jezelf in het plaatje van De Pizzabakkers?

  Nieuw: De Pizzabakkers in Den Haag

  De Pizzabakkers is neergestreken in Den Haag! 

  De Pizzabakkers LAB-EVENT: ZOEKTOCHT NAAR DE LEKKERSTE PLANT-BASED PIZZA

  Dit is een verslag van het De Pizzabakkers LAB-event, waarbij wij van De Pizzabakkers met een select clubje food...

  Nieuw: plant-based pizza van De Pizzabakkers

  De Pizzabakkers zijn altijd bezig een nóg lekkerdere pizza te bedenken om hun gasten mee te verrassen. In april...

  Waarom deze kersverse ondernemers hun hart in franchise leggen

  Reportage

  Ze hebben verschillende interesses, skills en ambities maar één ding hebben deze kersverse franchisenemers gemeen...

  ‘Wij zijn geen pizzaketen, wij zijn een echt horecabedrijf’

  Coverstory

  De Pizzabakkers gaat een nieuwe fase in. Allereerst wordt er op korte termijn een groei gerealiseerd van 22 naar 30...

  Op zoek naar de verbinding tijdens Onderneem ’t!

  Reportage

  De economie trekt aan, het consumentenvertrouwen neemt toe. Net als het vertrouwen om een eigen franchisezaak te...

  Formule in beeld: De Pizzabakkers

  Uitgelicht

  Achtergrond informatie over een nieuwe formule in Nederland: De Pizzabakkers.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2016
  Aantal vestigingen
  35
  Waarvan franchise
  31
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  6,5%
  Totale investering
  €300.000
  Benodigd eigen vermogen
  €35.000