Bailine

  Word onderdeel van de Bailine-familie! Met meer dan 100 succesvolle vestigingen wereldwijd en een geschiedenis van 60 jaar, biedt Bailine een bewezen methode voor een diepgaande verandering in levensstijl. Of je nu droomt van het helpen van anderen met figuurverbetering, pijnverlichting of specifieke gezondheidsdoelen, Bailine biedt op maat gemaakte programma's die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw toekomstige klanten. Sluit je aan bij de franchise-netwerk en laat je ondernemersdromen uitkomen met Bailine!

  Over het concept

  Voor jouw toekomstige klant begint de reis met een nauwkeurige lichaamsanalyse, gevolgd door een op maat gemaakt plan, samengesteld door een deskundige specialist. Dit driestapsproces – de analyse, de behandelingen, en het blijvend onderhoud – combineert passieve EMS, mentale coaching en op maat gemaakte voedingsadviezen, helemaal afgestemd op ieders unieke behoeften. Alle behandelingen vinden plaats in de rust en privacy van een individuele cabine.

  De behandelingen:

  • Figuur & spiertraining: Bij Bailine wordt een unieke vorm van spiertraining aangeboden, waarbij de spieren en gewrichten worden ontlast. In een comfortabele privéruimte ondergaan klanten passieve EMS-technologie, die gericht is op het trainen van de spieren en het verbeteren van het figuur. Er is zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een EMS-Facelift. Met deze geavanceerde gezichtssimulator worden de gezichtsspieren getraind en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat resulteert in een jeugdigere uitstraling van de huid, met verbeterde elasticiteit en een toegenomen collageenproductie.
  • Voeding & lifestyle: Heeft jouw bezoeker last van futloosheid of een gebrek aan energie? Dit kan vaak door verkeerde voeding komen. Jij helpt dan met het samenstellen van smaakvolle, voedzame maaltijden die perfect passen bij ieders unieke stofwisseling, levensstijl en gezinssituatie.
  • Pijnverlichting: Bij Bailine kunnen bezoekers verlichting ervaren van (chronische) aandoeningen en blessures, waarbij ze ontdekken hoe het toegewijde team van experts hun pijn kan verlichten of zelfs wegnemen. Je ondersteunt het genezingsproces, zodat bezoekers weer vrij en zonder pijn door het leven kunnen gaan.

  “Als je je van binnen goed voelt, straal je dat van buiten uit!”

  Bij Bailine begrijpen ze dat iedereen uniek is, en daarom is ook elk van de behandelplannen uniek. Of de klant nu komt voor gewichtsverlies, pijnbestrijding, of een ander persoonlijk doel, Bailine ontwerpt een specifiek plan dat past bij ieders individuele behoeften.

  Waarom franchisenemer worden?

  Het hebben van je eigen Bailine studio geeft je niet alleen zelfstandigheid en een bron van inkomsten die je zelf gegenereerd hebt, maar Bailine levert ook een bijdrage aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor gezondheid.

  Bailine is een franchiseformule waarbij de franchiser zelf invloed kan uitoefenen op het operationeel functioneren van de studio. Bailine Nederland fungeert als supportorgaan. Denk hierbij aan software onderhoud en updates, (opstart) begeleiding, training, financiële begeleiding en marketingondersteuning. Verder biedt Bailine de volgende voordelen:

  • Een goed en duidelijk verdienmodel.
  • Bailine Academy – grote focus op het aanleren van kennis en kunde.
  • Ontwikkeling van alle softwaresystemen voor klantbegeleiding, kennisbeheer, marketingdatabase, etc. in eigen beheer.
  • Een unieke waardepropositie.
  • Samen coachen, dus ook samen met collega ondernemers klantcases bespreken en zo gebruik maken van elkaars kennis.
  • Een vaste afdracht per maand, dus géén percentage van de omzet.
  • De mogelijkheid om door te groeien voor meer omzet.

  Eigenschappen van succesvolle Bailine franchisers

  Bij Bailine zijn ze op zoek naar gepassioneerde individuen die gedreven zijn om de missie van gezondheid en welzijn te verspreiden. Als franchisers van Bailine is het belangrijk om over bepaalde eigenschappen te beschikken die essentieel zijn voor succes.

  Franchisenemers hebben een ondernemend inzicht en gedrag. Ze zijn proactief en nemen initiatief, altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun studio's te laten groeien. Daarnaast hebben ze een hands-on mentaliteit en zijn ze bereid om hard te werken en de handen uit de mouwen te steken om hun klanten te helpen en te ondersteunen.

  • Een praktijkgerichte instelling is ook van cruciaal belang voor de continuïteit van de studio's. Franchisers streven naar praktische oplossingen en implementeren deze om ervoor te zorgen dat hun studio's succesvol blijven draaien.
  • Daarnaast hebben franchisenemers een ambitie om zichzelf voortdurend te ontwikkelen. Ze zijn gedreven om aan de behoeften van hun klanten te voldoen en blijven daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van lichamelijke ontwikkeling, voeding en beweging. 
  • Franchisenemers zijn ook alert op marktontwikkelingen en nemen marketing serieus. Ze passen hun strategieën aan om relevant te blijven voor hun doelgroep en blijven investeren in het aantrekken van nieuwe klanten. 
  • Om een Bailine franchisenemer te zijn, is het belangrijk om beschikbaar te zijn qua tijd en middelen. Franchisenemers hebben de nodige middelen en zijn bereid om zich volledig te wijden aan het runnen van hun Bailine studio's. 
  • Een diploma gewichtsconsulente is een pluspunt, maar niet vereist. Ze verwelkomen ook franchisers die bereid zijn om deze kwalificatie te behalen en zich in te zetten voor de gezondheid en het welzijn van hun klanten.

  Meer informatie?

  Ben je klaar om jouw ondernemersreis te starten met Bailine? Neem vandaag nog contact op en ontdek alles wat je moet weten over deze unieke franchiseformule en de talloze mogelijkheden die voor je liggen!

  Bailine, een Noorse pionier, revolutioneert de manier waarop mannen en vrouwen hun figuur vormen, hun voeding optimaliseren, mentaal groeien en pijn verlichten. Zij bieden zelfs een natuurlijke facelift! Het streven? Een gezondere levensstijl en meer zelfvertrouwen voor de klant. Het hart van het Bailine-concept? Geavanceerde spiersimulatoren, een unieke methode ontwikkeld door wetenschapper Kurt Bai meer dan 60 jaar geleden.

  De oorsprong: een ruimtevaartuitdaging

  Het begon allemaal met Kurt Bai’s zoektocht naar een manier om astronauten in de ruimte te trainen zonder traditionele sportschoolmethoden. Zijn oplossing: spierstimulatie door middel van elektrische impulsen, wat leidde tot de baanbrekende ontwikkeling van Elektrostimulatie (EMS). Deze technologie is sindsdien verrijkt met de nieuwste ICT- en elektrotrainingsinnovaties, resulterend in een veelzijdige, computergestuurde trainingssimulator.

  Sporten terwijl je ontspant

  De unieke elektrotraining transformeert het lichaam op een ontspannen manier. Deze methode bouwt spiermassa op en versterkt spieren, inclusief die spieren die met conventionele methoden moeilijk te bereiken zijn. De EMS-behandeling maakt gerichte spieractivatie mogelijk, waardoor elke spier in het lichaam efficiënt getraind kan worden.

  Snel, Efficiënt, Revolutionair!

  In slechts 30 minuten EMS-training bij Bailine bereikt men het equivalent van een intensieve workout van 1,5 tot 2 uur! Deze optie is perfect geschikt voor zowel mannen als vrouwen die weinig tijd hebben of fysieke beperkingen ondervinden. Zelfs bij blessures kan de training effectief zijn in het versterken van spieren.

  Met meer dan 115 gespecialiseerde programma's biedt Bailine een resultaatgericht behandelplan voor iedereen, of men nu focust op de buik, taille, heupen, nek of knieën. De spierstimulator fungeert niet alleen als een krachtopbouwer, maar ook als een middel om spieren soepeler te maken. Na elke sessie ervaren deelnemers een verhoogde stofwisseling, zelfs tijdens zittende activiteiten.

  Daar waar de concurrent zich focust op hun deel (voeding/fit/training/schoonheid/klacht/lifestyle, etc.), zit de kracht van Bailine in de totaal-aanpak, de combinatie van de aanpak op maat en het gebruik van passieve EMS. Dat is hét onderscheidend vermogen. Bailine gelooft dat het investeren in het lichaam een geschenk aan jezelf. De missie is om het beste in elke individu naar boven te halen door middel van gerichte stimulatie, terwijl er wordt gestreefd naar concrete doelen zoals gewichtsverlies, het verminderen van gezondheidsklachten of het verbeteren van het metabolisme.

  De tagline van Bailine is ‘De juiste stimulans’. Enerzijds is dit de impuls, de stroomstimulatie, anderzijds is dit het steuntje in de rug om jouw doel te bereiken middels onze methode.

  De juiste stimulans..

  ... om je lekker in je vel te laten voelen.
  ... om aan jezelf te werken.
  ... voor een gezonde leefstijl.
  ... voor een goed gevoel.
  ... voor het verlichten van pijn.
  ... voor een vitaal figuur.
  ... voor een natuurlijke facelift.
  ... voor het behandelen van sportblessures.
  ... voor kennis van goede voeding.

  De kernwaardes van Bailine:

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Doelgericht
  • Totaal-aanpak

  Bewezen succes: meer dan fitness

  Na 55 jaar is EMS in combinatie met persoonlijke begeleiding bij Bailine een bewezen effectief concept. Ze hebben duizenden klanten geholpen doelen te behalen, niet alleen in figuurvorming en pijnverlichting, maar ook in revalidatie na een Corona-besmetting. Dit bevestigt de enorme waarde van elektrostimulatie, erkend in zowel de fitness- als in de medische wereld.

  Fitnessfranchise formules vergeleken

  Naast de inhoud van de formule speelt natuurlijk ook geld een grote rol. In dit artikel vergelijken we 10...

  In gesprek met Jeanne Niessen van Bailine Roermond

  Interview

  Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat jij jouw Bailine studio in Roermond opende! Wat heeft je doen besluiten...

  Iets voor anderen betekenen met Bailine

  Franchisenemersportret

  Susan Tamminga viert haar tienjarig jubileum als franchisenemer voor Bailine. Met haar figuurstudio in Scheemda...

  Mensen helpen gezond te leven

  Franchisenemersportret

  Het ging snel in januari 2014: op vrijdag kwam de financiering rond en tekende Collette Janssens de contracten, in...

  Franchisenemers die franchisegever worden

  Interview

  Het komt maar mondjesmaat voor in franchiseland: franchisenemers die franchisegever worden. Het ondernemerschap in...

  Ellen Vink: Master Franchisenemer Bailine

  Franchisenemersportret

  Of ze nu iemands haar knipt, met een klant werkt aan een mooier figuur of franchisenemers begeleidt: voor Ellen...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2012
  Aantal vestigingen
  9
  Waarvan franchise
  8
  Entreegeld
  €7.500
  Franchise fee
  €245 per lichaamssimulator en €92,50 voor een simulator gezichtsbehandeling.
  Gemiddelde omzet

  Tussen de € 6.000,- en € 15.000,- per maand.

  Gemiddelde aantal FTE

  0-2

  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000
  NFV lid
  Ja