Wat is de drijfkracht om zelf een Bailine studio te openen?

Miriam en Shirley vertellen je graag over hun start als franchisenemer.

02 May, 2022
Leestijd:
5 minuten

Miriam en Shirley zijn de trotse franchiseneemsters van Bailine Arnhem. Ben je benieuwd wat dit duo zo gedreven maakt? Wat hun drijfkracht is óf heb je zelf interesse om een Bailine studio te starten? Miriam en Shirley vertellen je graag over hun start als franchisenemer.

Hoe is Bailine op jullie pad gekomen en wat maakt dat jullie besloten een eigen Bailine studio te openen?

“Ik was klant bij Bailine Ede. Een vriendin, die zelf klant was bij Bailine Alphen raadde het me aan. Hier ben ik mijn traject begonnen. Door mijn eigen ervaring zag ik met eigen ogen wat dit voor mijn figuur deed en hoe mijn levensstijl veranderde. Ik was zo enthousiast en vroeg me af waarom is dit nog niet in Arnhem?” , vertelt Miriam.

Shirley: “We wilden altijd al samen een onderneming starten. Miriam heeft mij in haar enthousiasme meegenomen en me kennis laten maken met Bailine. Inmiddels begrijp ik haar enthousiasme helemaal! De stap om daarom samen een Bailine studio te openen in Arnhem voelde dan ook als een logische keuze.”

Met welke achtergrond zijn jullie dit franchise avontuur begonnen?

“We hebben allebei een andere achtergrond. Miriam in de evenementen en hospitality branche en ik heb een achtergrond als applicatieontwikkelaar”, vertelt Shirley. “Daarnaast hebben we ook al eerder samengewerkt bij Burgers Zoo. We hebben dus echt het roer helemaal omgegooid!”

“Ondanks dat we beiden ervaringsdeskundigen zijn hebben we daarom wel de nodige trainingen moeten volgen om te kunnen starten. Inmiddels zijn we allebei bezig met een opleiding tot gewichtsconsulenten en hebben we ruim een half jaar stagegelopen bij Bailine Ede en trainingen gevolgd bij Bailine Papendrecht.”

Wat maakt jullie een goed team?

“Al ruim 20 jaar zijn we beste vriendinnen. We kennen elkaar door en door. Na al die jaren hebben we geen woorden meer nodig ook al bespreken we natuurlijk nog steeds alles met elkaar.

Zakelijk hebben we eerder met elkaar gewerkt waardoor we weten wat we aan elkaar hebben. Privé zijn we de beste vriendinnen, maar zakelijk zeker ook hele goede collega’s!”

Wat is jullie persoonlijke drijfkracht?

Miriam: “Mijn drijfkracht is dat ik heel graag mensen wil helpen hun doel te bereiken! Dit komt door mijn persoonlijke ervaring in de strijd met voeding. Ik ben mijn hele leven al bezig om mijn gewicht stabiel te krijgen waardoor ik altijd bezig ben met voeding. Dan ben ik weer te zwaar en dan val ik te snel en te veel af in een te korte periode. Het jojo-effect! Met Bailine heb ik dit kunnen doorbreken en heb ik alles over voeding geleerd en wat dat met mijn lichaam doet. Want ieder lichaam is anders.”

Shirley: Mijn drijfveer is om mensen te helpen, om zich zowel fysiek als mentaal zich weer fijn te voelen. Mijn zoon heeft sinds 2 jaar diabetes type 1. En daardoor word je met de neus op de feiten gedrukt. Nog meer heb ik ingezien hoe belangrijk de juiste voeding is voor je lichaam. Hierdoor is mijn interesse enorm gegroeid en ben ik me in dit onderwerp enorm gaan verdiepen. Door onze stage in Ede hebben wij echte persoonlijke verhalen gehoord van de klanten, en wat Bailine voor hun fysiek/mentaal doet en heeft gedaan.  Het geeft je zoveel voldoening en energie dat je mensen kunt helpen hun doelstellingen te behalen. Of het nu gaat om pijnbestrijding, figuurvorming of mentale motivatie. Dit is een carrière switch die wij nooit hadden verwacht te maken, maar enorm blij zijn dat dit op onze pad is gekomen.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Wij gaan voor een succesvolle studio, waarbij wij veel mensen kunnen helpen. Ons doel is om over een jaar in Arnhem plannen te kunnen maken voor een 2e vestiging.”

Ook een Bailine studio openen?
Ga naar de formulepresentatie of vraag direct meer informatie aan!
Bailine
Bailine is een franchiseorganisatie die met een succesvolle methode zich richt op de verbetering van de schoonheid, de gezondheid en het welzijn van zowel man als vrouw

Bekijk ook deze magazines