Vliegen de weken ook zo snel voorbij? September 2019 komt dichterbij

Bij Belcentrale spreken we heel veel ondernemers. Zo ben ik onlangs benaderd door één van mijn klanten: “Mike, er is lichte paniek. Wanneer stopt ISDN van KPN? We hebben namelijk nog geen alternatief geregeld en de tijd vliegt voorbij.” Omdat KPN per september 2019 stopt met het leveren van ISDN, begint de tijd te dringen voor deze ondernemer. Niet alleen voor deze ondernemer, maar ook voor andere hardwerkende ondernemers.

En nu? Een overstap naar een goed alternatief zoals VoIP is goed te doen. Maar het ging deze klant niet alleen om de overstap. Het ging ook om het alarm. En hoe zit het met de intercom? Of met een deur- en toegangsbediening? Dit is allemaal afhankelijk van dezelfde verbinding. Als startende franchiser of groeiende franchiseformule heeft u veel aan uw hoofd. Deze zaken kunnen gemakkelijk over het hoofd worden gezien.

Mijn advies: maak het uzelf niet te moeilijk! Belcentrale neemt graag de zorgen weg en helpt u bij een overstap naar een toekomstbestendig alternatief zoals VoIP. Met VoIP kunt u bellen via het internet en bent u altijd bereikbaar. We adviseren u om snel actie te ondernemen. Voordat u het weet is het al september 2019 en is ISDN verleden tijd. 

Mike de Ruiter
Channel Manager Franchise Belcentrale
mike.de.ruiter@belcentrale.nl  
06 40 54 53 61

belcentrale