40PlusRelatie

  Ondernemer worden in de relatiebemiddeling

  40PlusRelatie is een relatiebemiddelingsbureau voor singles van 40 tot 80 jaar. Wij zijn een landelijke, succesvolle organisatie met franchisenemers door heel Nederland en op zoek naar ondernemende matchmakers voor verschillende regio’s.

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je zelfstandig ondernemer worden in dit boeiende vak, dan is dit iets voor jou! Er is steeds meer vraag naar “maatwerk” bij het zoeken naar de juiste partner! Er zijn veel singles in Nederland en veel daarvan willen hun tijd niet verspillen met online dating en geven het daarom graag uit handen aan een professional.

  In diverse regio’s zijn wij nog op zoek naar franchisenemers/matchmakers om onze organisatie te versterken.

  Wat zijn de werkzaamheden?

  Het zelfstandig runnen van je eigen kantoor. Het maken van afspraken met potentiële cliënten, het voeren van intakegesprekken op locatie van de klant, het uitwerken van de intake en het maken van een persoonsbeschrijving, het matchen, de administratie, werken aan naamsbekendheid in jouw regio. Je kunt vanuit huis werken en je eigen tijd indelen.
  Ben jij iemand die graag als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat (ZZP-er) en het een uitdaging vindt om singles bij elkaar te brengen op een respectvolle manier. Je weet wat het is om ondernemer te zijn (of te worden) en je durft te investeren?

  Als een franchisenemer zich bij deze organisatie aansluit, biedt de organisatie diverse voordelen. Waaronder een eigen regio, tools om te kunnen starten, landelijke marketing en ondersteuning.

  40PlusRelatie is op zoek naar ondernemers met onder andere een zakelijk inzicht, goede communicatieve en commerciële vaardigheden, uiteraard een empathisch vermogen, goed kunnen luisteren en je in kunnen leven.

  Ben je geïnteresseerd?

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2006
  Aantal vestigingen
  11
  Waarvan franchise
  10
  Entreegeld
  €5.500
  Benodigd eigen vermogen
  €5.500