iQ Makelaars

  Ook makelaar worden? Groei mee met de bewezen en succesvolle franchise van iQ Makelaars! Als franchise makelaar bij iQ Makelaars geniet je van vele voordelen, omdat je gebruikt kunt maken van bestaande producten, diensten en ervaringen. 

  Het ontstaan van de franchiseformule iQ Makelaars

  iQ Makelaars is ontstaan vanuit de landelijke succesformule en marktleider in verhuurmakelaardij: 123Wonen. In tegenstelling tot 123Wonen bemiddelt iQ Makelaars niet in verhuur van woningen, maar ligt de focus helemaal op woningverkoop en -aankoop. Op dit moment heeft iQ Makelaars bijna 20 vestigingen in Nederland en zijn ze actief op zoek naar gedreven makelaars die zich willen aansluiten. In totaal zijn er zo’n 120 rayons te vergeven. Elke franchisenemer heeft een eigen exclusief rayon en bouwt zo aan haar of zijn eigen naamsbekendheid.

  “Vanuit 123Wonen hebben wij veel ervaring opgedaan in franchise voor o.a. marketing, begeleiding, sales en makelaardij. Zaken die wij geleerd hebben in verhuur, passen wij nu toe op de verkoopmakelaardij en daarnaast ontwikkelen we continu nieuwe elementen om een streepje voor te hebben op de concurrentie”, aldus oprichter en franchisegever Norbert Wegter. “iQ Makelaars onderscheidt zich o.a. door onze werkwijze waarin we méér doen voor onze opdrachtgevers en de kracht van gezamenlijke marketing op het internet en het delen van kennis onderling.“

  Type franchisenemer 

  iQ Makelaars zoekt kwalitatieve franchisenemers die gaan voor de lange termijn. Voor de juiste kandidaten is het een laagdrempelige formule. Kandidaten kunnen namelijk ook zonder makelaarspapieren van start, zelfs vanuit de eigen woning. Het hoofdkantoor voorziet dan in intensieve begeleiding en coaching, waarbij de franchisenemer aan zijn of haar opleiding kan werken en kan bouwen aan het eigen exclusieve rayon.

  Waarom franchisen bij iQ Makelaars?

  iQ Makelaars helpt haar franchisenemers met het genereren van leads. Makelaardij is een lokale aangelegenheid en per rayon richt iQ Makelaars specifieke marketing in. Vanuit het hoofdkantoor zit een team van marketing specialisten elke dag klaar voor de landelijke makelaars. Van DTP tot SEO is elk element van marketing vertegenwoordigd.

  Daarnaast wordt vanuit de franchise onbeperkte ondersteuning in sales, coaching en know how geboden. Franchise is voor iQ Makelaars een samenwerking waarbij partijen afhankelijk zijn van elkaars succes.

   

  iQ Makelaar worden?

  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven makelaars die zich bij iQ Makelaars willen aansluiten. Ga voor meer informatie naar www.iQMakelaarworden.nl.

  Register makelaar en franchisenemer Mark Ebbinge keert terug naar het Vechtdal

  Het Vechtdal staat bekend om zijn adembenemende natuur, idyllische landschappen en charmante dorpen. En vanaf 1...

  ‘Zorg dat je een anticiperende makelaar bent, geen klagende’

  Coverstory

  iQ Makelaars is met 21 vestigingen een franchiseorganisatie van formaat in de makelaardij. Maar de ambities van de...

  iQ Makelaars scoort gewoon met ongewone aanpak

  Interview

  “Met de verkoop van twee woningen in de maand is er al geld te verdienen met onze formule.”

  iQ Makelaars zijn specialist in makelaarsbranche

  Interview

  iQ Makelaars is nieuw, maar  ervaren in franchise. De formule van de initiatiefnemers achter het succesconcept in...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2018
  Aantal vestigingen
  20
  Waarvan franchise
  16
  Entreegeld
  €7.500
  Totale investering
  €12.500
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000