Succesvolle reis: Sonia Mahangoe opent haar tweede filiaal slechts 1.5 jaar na verlies van baan

Na een indrukwekkende en succesvolle start van haar eerste Wav-e Studios in Glanerbrug, opent Sonia Mahangoe met trots haar tweede Wav-e Studios in Hengelo. Het verhaal van Sonia is er één van vastberadenheid, veerkracht en succes.

Van werkloosheid tot ondernemerschap

Na het verlies van haar baan als clubmanager bij een fitness franchiseformule, besloot Sonia zich te richten op haar eigen dromen. In haar zoektocht naar een passende onderneming ontdekte ze het revolutionaire 'Fit in 15' EMS concept van Wav-e Studios. Het concept sprak haar aan vanwege de innovatieve benadering van fitness en de mogelijkheid om in korte tijd indrukwekkende resultaten te behalen. Na de opening van haar eerste studio in juni 2022 in Glanerbrug, zette Sonia een sterke groei in gang. Haar toewijding en inzet voor haar klanten resulteerden al snel in opmerkelijke transformaties, waarbij haar klanten van maat XL naar maat M gingen en van maat L naar maat S gingen, zoals vaak te zien was op haar sociale media.

Sonia's sprong naar succes

Na slechts 12 maanden bereikte Sonia's studio in Glanerbrug haar maximale capaciteit, waardoor de vraag naar uitbreiding onvermijdelijk was. De beslissing om een tweede locatie in Hengelo te openen was dan ook snel genomen, waardoor een deel van haar klanten dichterbij huis kon trainen en er in Enschede weer ruimte ontstond voor nieuwe leden.

Met een oppervlakte van maar liefst 260 m2 is de nieuwe Wav-e Studios in Hengelo een XL-formule, die de dubbele capaciteit heeft van haar eerste locatie. De opening van deze studio markeert niet alleen een mijlpaal voor Sonia, maar ook voor de franchiseformule zelf. Het groeiende succes van Wav-e Studios wordt ook elders opgemerkt, aangezien maar liefst 85% van de franchisenemers hun locatie heeft uitgebreid naar een XL-formule, of zelfs een tweede locatie heeft geopend.

Stralende toekomst

Het is duidelijk dat het franchise concept van Wav-e Studios veelbelovend is en veel interesse wekt. In 2024 zal dit innovatieve fast-fit concept in groei gaan versnellen om zo meer Nederlandse fast-fit liefhebbers de kans te bieden om kennis te maken met deze unieke formule.

Over Wav-e Studios

Bij Wav-e Studios worden trainingen en behandelingen gegeven met de unieke Wav-e EMS (electro muscle stimulation) techniek. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat mensen met slechts 15 minuten per training dezelfde resultaten ervaren als wanneer ze 3 uur aan krachttraining zouden doen. Dit komt doordat door het trainen met EMS stimulatie de spieren veel intensiever worden gestimuleerd en meerdere spiergroepen tegelijkertijd op verschillende niveaus kunnen worden aangesproken. Hierdoor veranderen de trainingen in ervaringen met bewezen resultaten.

Wil jij ook franchisenemer worden bij Wav-e Studios? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop!

 
Sonia Mahangoe
Sonia Mahangoe