McDonalds & Spar als sprekers op Franchise+ Beurs

Op 31 maart & 1 april vindt de jaarlijkse Franchise+ Beurs plaats, het grootste franchise evenement van Nederland met meer dan 50 deelnemers, waaronder bekende franchises als Taco Mundo, Anytime Fitness, Flexibility, Domino's Pizza, New York Pizza, Getir & Family.

Naast stands en presentaties van franchisenemers en franchisegevers, zijn er ook dit jaar interessante seminars en workshops, waarbij onder meer McDonald's en Spar als sprekers zullen optreden.

Keynote spreker Jos van Kempen, McDonald's

Een van de interessante seminars van dit jaar is die van Jos van Kempen, Director Franchising & Development bij McDonald's Nederland. Van Kempen zal spreken over het ondernemerschap bij McDonald’s en een inkijkje geven hoe franchisenemers van McDonalds hun eigen organisatie vorm te geven om meerdere restaurants succesvol aan te sturen. Een geweldige kans om op vrijdag 31 maart meer te weten te komen over één van de grootste franchisegevers ter wereld.

Spar over multi-unit franchisenemen

Een andere bekende naam die op het evenement aanwezig zal zijn, is Spar. Een franchisenemer van Spar zal een presentatie geven over hoe hij is doorgegroeid van één naar meerdere franchisevestigingen en de uitdagingen waar hij tegenaan liep. Lessen die toepasbaar zijn voor iedereen met de ambitie om door te groeien naar meerdere vestigingen.

Seminars en workshops voor startende ondernemers

Daarnaast worden er op beide dagen allerlei andere seminars en workshops gegeven. Experts van binnen en buiten de franchisewereld vertellen alles over de verschillende aspecten van ondernemen en franchising zoals financieringen, marketing, franchise-contracten, wet- en regelgeving en nog veel meer.

Ontmoet franchisend Nederland op de Franchise+ Beurs

Met een uitgebreid seminarprogramma en meer dan 50 formules biedt de Franchise+ Beurs een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in franchising en ondernemerschap. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kansen of simpelweg meer wilt weten over het franchisemodel. Mis deze unieke kans niet en ontdek wat franchisend Nederland jou te bieden heeft!

Nog geen kaarten?!

Bekijk ook