Family

  Droom je van je eigen cafetariazaak? Ben je op zoek naar een kans om succesvol te ondernemen en je eigen zaak te runnen? Dan is de Family cafetaria franchise iets voor jou!

  Family is een snelgroeiende franchiseformule die zich richt op het bieden van kwalitatieve en smakelijke producten in een gezellige en gastvrije omgeving. Met een bewezen concept en uitgebreide ondersteuning, biedt Family je de kans om je dromen waar te maken.

  Over Family

  Bij Family geniet je samen van heerlijke producten. Dat kan op ieder moment van de dag in een ontspannen sfeer. Klanten komen bij Family alsof ze bij familie thuiskomen. Daarom stralen alle vestigingen van de Family franchise dezelfde warmte en gezelligheid uit. Hier is de klant altijd welkom en is er aandacht voor elkaar.

  Family zoekt franchisenemers

  Family is op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers die graag deel willen uitmaken van een succesvolle franchiseformule. Wij zoeken mensen met passie voor horeca, klantgerichtheid en een sterke ondernemersgeest. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de ideale kandidaat voor een Family franchise!

  Ondernemers met passie voor horeca: Bij Family draait alles om het bieden van een fijne plek waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en snacks. Daarom zoekt Family ondernemers met een hart voor horeca. Heb jij ervaring in de horeca, of ben je bereid om te leren en je te ontwikkelen in deze branche? Dan ben je bij Family aan het juiste adres.

  Klantgerichte ondernemers: Klanttevredenheid staat bij Family hoog in het vaandel. Family zoekt ondernemers die begrijpen dat een goede relatie met de klant essentieel is voor het succes van hun zaak. Ben jij iemand die altijd streeft naar een uitstekende service en tevreden klanten? Dan pas je perfect in het team.

  Franchisenemers met een sterke ondernemersgeest: Bij Family krijg je de kans om je eigen zaak te runnen binnen een bewezen formule. Dit betekent dat je als ondernemer zelfstandig bent, maar tegelijkertijd profiteert van de kracht van een groter netwerk. Family zoekt mensen met een sterke ondernemersgeest, die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen en hun zaak naar een hoger niveau te tillen.

  Waarom kiezen voor een Family cafetaria franchise?

  Bewezen formule: Family heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de horecabranche en heeft inmiddels een succesvolle formule ontwikkeld. Als franchisenemer profiteer je van deze bewezen formule en krijg je toegang tot een uitgebreid assortiment van kwalitatieve en smakelijke producten.

  Uitgebreide ondersteuning: Bij Family sta je er niet alleen voor. Vanaf het moment dat je je aansluit bij de formule, krijg je uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, inkoop, financiën en nog veel meer. Zo kun je je volledig focussen op het runnen van je eigen zaak en het behalen van succes.

  Marketing en promotie: Family zorgt voor landelijke marketingcampagnes en ondersteunt jou bij het opzetten van lokale promotieacties. Zo ben je altijd verzekerd van een goede naamsbekendheid en een sterk merk.

  Inkoopvoordelen: Als franchisenemer bij Family profiteer je van scherpe inkoopcondities en exclusieve samenwerkingen met leveranciers. Hierdoor kun je jouw klanten altijd de beste kwaliteit en prijs bieden.

  Netwerk en kennisdeling: Family organiseert regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor haar franchisenemers. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kun je ervaringen en tips uitwisselen met andere ondernemers.

  Family is een groeiend netwerk van ondernemers die samenwerken om het beste uit hun zaak te halen. Als franchisenemer word je onderdeel van dit netwerk en kun je profiteren van de kennis en ervaring van je mede-ondernemers.

  Flexibiliteit: De Family franchiseformule biedt veel flexibiliteit. Je kunt je zaak inrichten op een manier die past bij jouw wensen en behoeften, en je hebt de vrijheid om je eigen ideeën en initiatieven te realiseren. Zo kun je jouw Family cafetaria echt uniek maken.

  Hoe word je een Family franchisenemer?

  Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het ondernemen bij Family? Volg dan de volgende stappen:

  1. Informatie aanvragen: neem contact met Family op via onderstaande knop en vraag meer informatie aan over de Family franchiseformule.

  2. Kennismakingsgesprek: Family nodigt je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bespreken of de Family franchise bij jou past.

  3. Oriëntatie: bezoek een aantal Family cafetaria's en maak kennis met de formule in de praktijk.

  4. Franchiseovereenkomst: als je samen met Family besluit om verder te gaan, teken je de franchiseovereenkomst en word je officieel een Family franchisenemer.

  Franchisenemer worden?

  Vraag hier informatie aan. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle toekomst als Family ondernemer. Vraag nu informatie aan en ontdek wat de Family cafetaria franchise voor jou kan betekenen!

  FAMILY: Een formule van FHC formulebeheer

  In 1994 zag FHC Formulebeheer het levenslicht als een ambitieuze franchise-organisatie met een ongekende passie voor ondernemen en de bruisende cafetariabranche. De visionaire oprichter, Wim Markwat, zelf een ervaren cafetaria-ondernemer, begreep als geen ander de dynamiek van de werkvloer. Zijn diepgewortelde wens om zijn familiebedrijf en expertise te delen, resulteerde in de oprichting van FHC Formulebeheer.

  Samenwerking en Innovatie: De Sleutels tot Succes

  Bij FHC Formulebeheer wordt een unieke aanpak gehanteerd bij het ontwikkelen en beheren van diverse formules. In nauwe samenwerking met bevlogen ondernemers, gerenommeerde A-merken en vooraanstaande horecatotaalgrossiers worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en indien gewenst naadloos geïntegreerd in de formules.

  Van Bescheiden Begin tot Bloeiend Netwerk

  Met gepaste trots kan FHC Formulebeheer nu, 25 jaar later, maar liefst 90 fastservice-vestigingen en 40 schoolcatering locaties presenteren, verdeeld over drie succesvolle formules: Family, Foodmaster en Vital4Skool. In 2008 droeg Wim Markwat het stokje over aan zijn zoon Ralph, die met evenveel bevlogenheid het familiebedrijf voortzet.

  De Harmonieuze Samensmelting van Fastfood en Gezonde Schoolcatering

  Tien jaar geleden maakte FHC Formulebeheer een opmerkelijke uitbreiding met de introductie van de formule Vital4Skool, gericht op gezonde schoolcatering. Hoewel het op het eerste gezicht misschien een onverwachte combinatie lijkt - fastfood en gezonde schoolcatering - blijkt het juist uitstekend samen te gaan. Zowel cafetaria's als schoolkantines ervaren drukke piekuren waarin omzet cruciaal is. De expertise van FHC in fastfood sluit naadloos aan bij de cateringbehoeften op scholen. Bovendien trekken cafetaria's vaak jonge gasten aan, en door gezonde voeding op scholen aan te bieden, toont FHC aan dat er ruimte is voor zowel gezonde als guilty pleasure opties, zolang er een goede balans is.

  Ondernemerschap in Harmonie

  Binnen FHC Formulebeheer is het gezamenlijke streven naar succesvol ondernemerschap wat alle partijen verbindt. Echter, de lokale kennis en vaardigheden van individuele ondernemers zijn bovenal bepalend voor het succes van de samenwerking. Binnen het bewezen kader van FHC Formulebeheer krijgen ondernemers de ruimte om vrij te ondernemen en het succes van de formules verder uit te bouwen.

  Genieten met het Hart

  FHC Formulebeheer staat niet alleen voor het aanbieden van producten; het draait om het creëren van een gevoel van samenzijn, thuis zijn en genieten van een heerlijke maaltijd. Het merk is geworteld in liefde voor het familiebedrijf, passie voor de cafetariabranche en een toewijding om een positieve impact te hebben op de gezondheid van jonge generaties. Met elke nieuwe vestiging die zich aansluit bij de FHC-familie, groeit niet alleen het merk, maar ook het verlangen om de beste te zijn in wat ze doen: ondernemen met het hart. Voor wie op zoek is naar een franchise met een rijke traditie, innovatie en een warme ondernemersgeest, is FHC Formulebeheer de juiste keuze.

  Succesvol ondernemen bij de beste cafetaria franchiseformules

  Ontdek de wereld van cafetaria franchises! Van de innovatieve automaten van Febo tot de huiselijke sfeer van Family...

  Family Gorinchem opent haar deuren in april!

  Met trots presenteren we Family Gorinchem, een nieuwe aanwinst binnen de FHC Formulebeheer-familie. Onder leiding...

  Horeca Crowdfunding Nederland zoekt en vindt geld voor groei FHC

  Interview

  Uitbreiden in coronatijd. FHC Formulebeheer streeft ernaar. Met de formules Family, Foodmaster en Vital. En samen...

  Samenwerken als sleutel tot succes bij Family

  Coverstory

  FHC Formulebeheer staat voor succesvolle franchiseformules in Fastfood, Horeca en Catering. De basis voor het...

  FHC Formulebeheer frist formules op

  Interview

  De formules worden aangesloten op de nieuwste trends en ontwikkelingen en er is gekozen voor een ‘strakkere en meer...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1994
  Aantal vestigingen
  53
  Waarvan franchise
  53
  Entreegeld
  €3.950
  Franchise fee
  € 7.303,44*
  Andere vergoedingen
  Jaarlijkse websitebijdrage €95
  Benodigd eigen vermogen
  €35.000