Starbucks

  Veel mensen willen franchisenemer worden bij Starbucks. Helaas is Starbucks geen franchiseformule. Starbucks heeft alleen filialen. Dit betekent dat het momenteel niet mogelijk is uw eigen Starbucks-vestiging te openen.

  Geen Starbucks, maar toch een eigen koffie-franchise?

  Er zijn een aantal franchiseformules die zich net als Starbucks ook richten op de verkoop van koffie en ervaring rond het drinken van een kopje koffie.
  Om u te helpen bij een voor u geschikt alternatief voor Starbucks daarom hieronder een kort overzicht van vergelijkbare franchiseformules en wat hen uniek maakt.

  Kaldi

  Kaldi Koffie & Thee

  Droom je van je eigen koffiezaak? Ontdek Kaldi: De pionier in karakteristieke koffie! Sluit je aan bij onze groeiende franchisefamilie, waar gastvrijheid, onderhandelingsvaardigheden en liefde voor koffie samenkomen. Word een lokale held met Kaldi!
  Simon Levelt winkel franchise

  Simon Lévelt

  Al bijna 200 jaar vormen koffie en thee de passie van Simon Lévelt. Logisch dus, dat hun vakmanschap ongeëvenaard is. Om die sterke marktpositie te behouden, gaan ze wel met hun tijd mee.

  Doppio logo

  Doppio Espresso

  Doppio Espresso is een plek waar mensen samenkomen die op zoek zijn naar kwaliteit en deze kunnen waarderen. Door veel te investeren in de kennis van de producten en de kwaliteit van de grondstoffen, streven wij ernaar elke gast een unieke smaakbeleving te geven.

  Anne&Max

  Anne&Max

  Anne&Max is een Freshfood&Coffeecafé met vestigingen in meerdere steden. Je kunt er 7 dagen per week terecht voor een ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, High tea en borrel.

  Coffee bike

  Coffee-Bike

  Coffee-Bike is een mobiele koffieshop met een unieke uitstraling. Sinds de oprichting van Coffee-Bike GmbH in 2010 opereert het bedrijf succesvol in verschillende landen over de hele wereld. 

  Fortune Coffee

  Fortune Coffee

  Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. 

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  28218
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000