Starbucks

Veel mensen willen franchisenemer worden bij Starbucks. Helaas is Starbucks geen franchiseformule. Starbucks heeft alleen filialen. Dit betekent dat het momenteel niet mogelijk is uw eigen Starbucks-vestiging te openen.

Geen Starbucks, maar toch een eigen koffie-franchise?

Er zijn een aantal franchiseformules die zich net als Starbucks ook richten op de verkoop van koffie en ervaring rond het drinken van een kopje koffie.
Om u te helpen bij een voor u geschikt alternatief voor Starbucks daarom hieronder een kort overzicht van vergelijkbare franchiseformules en wat hen uniek maakt.

Simon Levelt winkel franchise

Simon Lévelt

Al bijna 200 jaar vormen koffie en thee de passie van Simon Lévelt. Logisch dus, dat hun vakmanschap ongeëvenaard is. Om die sterke marktpositie te behouden, gaan ze wel met hun tijd mee.

Doppio logo

Doppio Espresso

Doppio Espresso is een plek waar mensen samenkomen die op zoek zijn naar kwaliteit en deze kunnen waarderen. Door veel te investeren in de kennis van de producten en de kwaliteit van de grondstoffen, streven wij ernaar elke gast een unieke smaakbeleving te geven.

Anne&Max

Anne&Max

Anne&Max is een Freshfood&Coffeecafé met vestigingen in meerdere steden. Je kunt er 7 dagen per week terecht voor een ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, High tea en borrel.

Coffee bike

Coffee-Bike

Coffee-Bike is een mobiele koffieshop met een unieke uitstraling. Sinds de oprichting van Coffee-Bike GmbH in 2010 opereert het bedrijf succesvol in verschillende landen over de hele wereld. 

Fortune Coffee

Fortune Coffee

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Met een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. 

Kerncijfers

Aantal vestigingen
28218
Benodigd eigen vermogen
€25.000