Ondernemersdag FHC What's Next?!

In een feestelijke setting was het industriële restaurant IJver op de NDSM-Werf het decor voor de ondernemersdag van FHC Formulebeheer. Het formulehuis achter de succesformules Family, Foodmaster en VITAL

Dit was wel een hele unieke editie, opzienbarende casussen vanuit de formules werden besproken en tal van ondernemers kwamen aan het woord. Ook ervaringen en toekomstplannen werden volop uitgewisseld, want What’s NeXt? Met als klapstuk van de avond werden de Formule Awards 2023 uitgereikt. Stuk voor stuk genomineerde vestigingen die zich op allerlei fronten wisten te onderscheiden maar wie gingen er met de felbegeerde Formule Awards vandoor?   

Het was een fijn weerzien van ondernemers onder elkaar, na een inspirerende beurs met boordevol voordeel kon men genieten van een drankje in het FHC Praatcafé, deze was helemaal voorzien van een typisch Amsterdamse setting. Vervolgens werd men getrakteerd op een zeer hoogwaardig diner en begon het officiële gedeelte van de avond. De plannen voor 2024 werden uiteengezet, nieuwe vestigingen kregen stuk voor stuk een warm welkom en tenslotte waren er ondernemerstips op het gebied van personeelsbeleid. Eén van de Family onderneemsters sprak uitgelaten: “Wat een heerlijke avond, bij FHC draait het echt om ons, de ondernemers, met de bezorgtips die ik heb gekregen ga ik morgen direct aan de slag.”

Formule Awards 2023

De genomineerde vestigingen hoefde niet langer in spanning te blijven, door heel IJver pronkten deze genomineerde op allerlei uitingen en was de spanning behoorlijk voelbaar. Er werd afgetrapt met de Rookie of the year award, deze prijs was dit jaar weggelegd voor Sven Haije van Foodmaster Aalsmeer. Sven nam eind vorig jaar deze Foodmaster vestiging over en heeft in korte tijd zijn plek veroverd binnen de Foodmaster formule.  

Nu was het moment aangebroken om de Formule Award voor de beste Foodmaster uit te reiken, deze prijs werd in de wacht gesleept door Foodmaster Boskoop. De zussen Helling weten alle facetten van de Foodmaster formule op de juiste wijze in te zetten en blinken uit op het gebied van bezorging. Ze genereren dan ook grote bekendheid binnen het dorp dankzij hun herkenbare fietsen en bezorgauto’s. Trots namen Loes en Kim de award in ontvangst en bedankten zij hun team. 

De prijs voor de beste Family was weggelegd voor twee fantastische ondernemers, die binnen het formulehuis een overstap hebben gemaakt van Foodmaster naar Family. Wat dragen zij de Family formule fantastisch uit met een prachtige vestiging in Oldemarkt, dit mag met recht een dorpskern genoemd worden. Naast een sfeervol restaurant hebben zij ook een prachtig terras voor de deur en een geroutineerd afhaalgedeelte. Edwin en Jessika hebben echt een voorbeeldfunctie binnen de Family formule. Beide waren zij verrast en vooral heel dankbaar met deze blijk van waardering. 

De spanning bouwde zich op binnen de VITAL-formule. VITAL is dé gezonde schoolcatering formule van het formulehuis en heeft de afgelopen periode een enorme groei doorgemaakt. Deze prijs ging wel verdiend naar Wilco en Lisette de Waal. Deze ervaren, doorgewinterde ondernemers staan altijd voor de beste kwaliteit. Het team is ook meermaals genomineerd voor het beste catering team van het jaar en weet banqueting naar een topniveau te tillen. Totaal overdonderd waren Wilco en Lisette en zij spraken hun bijzondere dank uit naar hun betrokken teams die op meerdere scholen de catering verzorgen.  

Kortom, een mooie ondernemersdag met diverse hoogtepunten, fantastisch eten, mooie gesprekken en stuk voor stuk perfecte genomineerde en uitmuntende winnaars. Op naar een succesvol en inspirerend 2024, want that’s NeXt!
 

Meer weten over de succesvolle franchiseformules van FHC?

Klik Family / Foodmaster / VITAL voor meer informatie!