Nieuwste Foodmaster franchiseneemster is Rabo Starter van het Kwartaal

Donderdag 24 mei pitchte Loes Helling, franchiseneemster van Foodmaster Boskoop, voor de Rabo Starter van het Kwartaal (regio Gouwestreek). Rabobank probeert op deze manier ondernemers te helpen met een vliegende start. Voor de nieuwe Foodmaster franchiseneemster een extra primeur: zij is de eerste Rabo Starter van het Kwartaal in deze regio. 

Een aantal weken terug nam Rabobank contact op met Loes Helling. De bank was zo enthousiast over Loes haar ondernemersplan, dat zij zich afvroeg of de onderneemster zich wilde inschrijven voor de Rabo Starter van het Kwartaal. 

Tijdens haar pitch vertelde Loes dat zij werken in de cafetaria met de paplepel ingegoten heeft gekregen. “Ik ben geboren met een frituurmandje in mijn hand. Mijn familie grapt wel eens dat mijn eerste eten een frietje was”, vertelt Loes. “En toen kwam ik voor de keuze om van al mijn gespaarde geld een huis te kopen, of een eigen onderneming te starten. Ik ben toen op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een onderneming, want als je iets doet, moet je het goed doen. Deze locatie vond ik, dus ging ik mijn hart achterna en opende ik mijn eigen Foodmaster vestiging.”