Waarom kiest deze Family-franchisenemer voor Foodmaster?

Franchisenemer Wung Man heeft ervoor gekozen om van de Family formule over te stappen naar Foodmaster. Van 19 tot en met 29 november ging de vestiging in Wilnis dicht en werd het pand omgebouwd naar de Foodmaster formule.

Op 30 november opende Wung Man zijn deuren in het nieuwe Foodmaster-jasje. Wung Man is erg blij met de verandering. Foodmaster is een bekende formule voor hem. Samen met zijn broer Wang is hij ook de eigenaar van Foodmaster Purmerend.
 
Al enige tijd werd duidelijk dat deze formule beter aansluit bij zijn onderneming. “De identiteit van Family is veranderd”, zegt Wung Man. “Meer mensen blijven toch eten bij Family.”

De focus van Wung Man ligt juist op het afhalen. Als klassiek cafetaria past Foodmaster mooi in dit straatje. De stijl, maar ook het menu is aangepast op een moderne cafetaria met ruime afhaal- en bezorgmogelijkheden.
 
Tijdens de verbouwing is rekening gehouden met het belang van afhalen. Er is extra ruimte gemaakt in de keuken voor het klaarmaken van bestellingen. Zo kunnen bestellingen die online binnenkomen sneller verwerkt worden.

De lancering

“De lancering afgelopen weekend was een succes. Mensen staan met verbazing te kijken”, zegt Wung Man. “Dit hadden ze niet verwacht. De verbazing komt niet alleen door de nieuwe stijl, maar ook door de snelheid waarmee de verandering is doorgevoerd. Complimenten aan de aannemer. Het is hier binnen 9 dagen verbouwd.”

De nieuwe Foodmaster-stijl

De nieuwe huisstijl van Foodmaster is in oktober 2017 gelanceerd. Er werd voor een rustiger design gekozen met veel hout en denimblauw. Sinds de lancering hebben 7 vestigingen het nieuwe design doorgevoerd: Tiel, Boskoop, Putten, Vlissingen, Nieuw Amsterdam, Schoonrewoerd en nu dus ook Wilnis. Andere Foodmaster-vestigingen hebben hun gevels of interieur al omgezet naar de nieuwe stijl.

Bekijk ook