Autohopper

  Autohopper profileert zich als een autoverhuurbedrijf in Nederland dat streeft naar transparantie in prijzen en voorwaarden, waardoor klanten vooraf duidelijkheid hebben over hun afspraken en kosten. Sinds de oprichting in 2011 heeft Autohopper een netwerk opgebouwd met meer dan 130 locaties, wat het tot de verhuurder met de meest uitgebreide dekking in Nederland maakt. Deze aanwezigheid versterkt de toegankelijkheid voor klanten door het hele land.

  Als shop-in-shop verhuurketen heeft Autohopper een structuur ontwikkeld die zich richt op lokale particulieren en MKB-bedrijven. Het netwerk bestaat uit zelfstandige ondernemers, waarbij Autohopper ondersteunende diensten levert zoals marketing en verhuursoftware die via de cloud toegankelijk is. Deze ondersteuning stelt franchisenemers in staat zich te concentreren op de lokale marktvraag en klantenservice.

  De organisatie moedigt ondernemers met bestaande autobedrijven, garagebedrijven of schadeherstelbedrijven aan om de autoverhuur als dienst toe te voegen. Autohopper voorziet in een formule die een uitgebreid dienstenpakket biedt waarbij minimale inspanning en investering van de franchisenemer wordt verwacht. De samenwerking tussen franchisenemers wordt benadrukt, met als doel een breed publiek te bedienen en een gevarieerd aanbod van huurauto's en busjes te garanderen.

  Autohopper biedt ondersteuning in de vorm van een verhuurformule die het mogelijk maakt voor ondernemers om op een kleinschalige en commerciële wijze auto’s te verhuren. De franchisenemers worden voorzien van de nodige verhuursoftware. Een directe aanschaf van voertuigen is niet nodig; deze kunnen geleased worden van Autohopper, wat de investeringskosten verlaagt. Ook de zorg voor marketing wordt door Autohopper op nationaal niveau uit handen genomen, waardoor de franchisenemer zich kan focussen op de lokale operaties.

  ‘Één en één is dus echt drie’

  Algemeen

  Het franchiseconcept is belangrijk, uiteraard. Maar, zo stelt franchisenemer Peter van Riel van Autohopper Breda...

  Autohopper: Autoverhuur zit enorm in de lift

  Uitgelicht

  De franchiseformule Autohopper groeit en heeft al meer dan honderd vestigingen. Binnen drie jaar zijn dat er...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2011
  Aantal vestigingen
  138
  Waarvan franchise
  135
  Entreegeld
  €2.950
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000