Autotaalglas

  Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel als we ruitschade verhelpen. Ooit begonnen als een eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen we ons op kwaliteit en service. Bij alles wat we doen. Want we helpen berijders zoals we zelf ook geholpen willen worden.

  Franchise bij Autotaalglas

  Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé specialist in ruitschadeherstel van Nederland.

  Autotaalglas ondersteunt zijn franchisenemers met een overkoepelende formule en merkgedachte vanuit de laatste technieken en trends. Zodat de franchisenemers samen een sterk en eenduidig netwerk vormen dat consistente en hoogstaande kwaliteit levert. 

  Dat is de kracht van Autotaalglas.

  Franchisenemer worden?

  Als bevlogen en servicegerichte ondernemer ben jij de kracht van Autotaalglas. Je zet nét dat stapje extra en lost het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en met als doel een enthousiaste klant.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1986
  Aantal vestigingen
  54
  Waarvan franchise
  54
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000