Autotaalglas

Autotaalglas. Opgelost.

Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel als we ruitschade verhelpen. Ooit begonnen als een eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen we ons op kwaliteit en service. Bij alles wat we doen. Want we helpen berijders zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Wie zijn we?

Autotaalglas is een krachtig netwerk van échte ondernemers. Dat trots is op het leveren van de allerbeste kwaliteit en dat klanten niet als nummers beschouwt, maar als mensen. Een oprecht vriendelijk merk, gebouwd door lokaal betrokken ondernemers die net dat beetje extra doen voor een enthousiaste klant.

Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is dit snel verholpen in één van onze 54 vestigingen in Nederland. Het ongemak van ruitschade lossen we vakkundig voor je op, zodat je weer veilig de weg op kunt. Autotaalglas. Opgelost!

Onze aanpakkers- en no-nonsens mentaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als hun partner in ruitschade – de schadelast te beperken. En dat zeggen we niet alleen, dat is ook aantoonbaar. De beste en betaalbaarste oplossingen gaan volgens ons prima samen. Het resultaat telt.

Franchise bij Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat onze 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé specialist in ruitschadeherstel van Nederland.

Autotaalglas ondersteunt zijn franchisenemers met een overkoepelende formule en merkgedachte vanuit de laatste technieken en trends. Zodat de franchisenemers samen een sterk en eenduidig netwerk vormen dat consistente en hoogstaande kwaliteit levert. 

Dat is de kracht van Autotaalglas.

Franchisenemer worden?

Als bevlogen en servicegerichte ondernemer ben jij de kracht van Autotaalglas. Je zet nét dat stapje extra en lost het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en met als doel een enthousiaste klant.

De voordelen

Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers. De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen. De voordelen:

•    uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
•    landelijk verzorgde sales- en marketingacties en strategie;
•    landelijke inkoopvoordelen;
•    54 collega-ondernemers met jarenlange ervaring;
•    aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
•    ondersteuning op het gebied van lokale marketing, administratie en ICT.

Ben jij onze nieuwe franchisenemer? Of heb je interesse in meer informatie? Neem dan contact op met Chantal van Rijsewijk via cri@autotaalglas.nl of op 013-5835353.  Klik hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1986
Aantal vestigingen
54
Waarvan franchise
54
Eigen vermogen
€ 50.000
NFV lid
Ja