Autotaalglas

Autotaalglas helpt.

Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel als we ruitschade verhelpen. Ooit begonnen als een eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen we ons op kwaliteit en service. Bij alles wat we doen. Want we helpen berijders zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Wie zijn we?

We zijn lokaal betrokken, doen alles voor tevredenheid, zijn partners in business en kijken vooruit. Onze vestigingen worden geleid door betrokken zelfstandig ondernemers die van een uitdaging houden. De tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Het stimuleert ons om nog beter ons best te doen. We houden altijd oog voor dingen die beter kunnen.

Franchise bij Autotaalglas

Autotaalglas is een franchiseorganisatie. Dit betekent dat de 54 vestigingen worden geleid door zelfstandige lokale ondernemers, die volgens een uniform kwaliteitsconcept werken. Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen en vervangen van autoglas zijn we uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland.

Franchisenemer worden?

Een autoruit repareren of vervangen is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Autotaalglas gaat dit samen. Want wij geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de ruit, maar ook voor de klant. Als bevlogen en servicegerichte ondernemer ben jij de kracht van Autotaalglas. Je zet nét dat stapje extra en lost het ongemak van ruitschade snel en vakkundig op. Altijd vriendelijk en zonder franje.

De voordelen

Autotaalglas is regelmatig op zoek naar enthousiaste ondernemers. De jarenlange ervaring van je collega-ondernemers brengt veel voordelen met zich mee. Daarbij kennen we de markt als geen ander. Met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tilburg kun je de lokale markt bedienen. De voordelen:

  • uitgebreid landelijk netwerk van verzekerings- en leasemaatschappijen;
  • landelijk verzorgde sales- en marketingacties;
  • landelijke inkoopvoordelen;
  • 53 collega’s met jarenlange ervaring;
  • aansluiting op gratis landelijk servicenummer 0800-0828 (24/7 bereikbaar);
  • ondersteuning op het gebied van boekhouding, marketing, administratie en ICT.

Ben jij onze nieuwe franchisenemer? Of heb je interesse in meer informatie? Neem dan contact op met Chantal van Rijsewijk via cri@autotaalglas.nl of kijk hier voor meer informatie

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1986
Aantal vestigingen
54
Waarvan franchise
54
Eigen vermogen
€ 50.000
NFV lid
Ja