Juweliersformule Amazing Jewelry komt naar Nederland

De Deense juweliersformule Amazing Jewelry opent binnenkort haar eerste vestiging in Nederland. Terence Jacometti en Hanna Twelkemeijer tekenden onlangs in Utrecht de master franchiseovereenkomst en zullen de formule in Nederland gaan uitrollen.

Jesper Nielsen, oprichter van de formule is verheugd met deze volgende stap in de verdere internationalisatie van Amazing Jewelry. “Met Amazing Jewelry willen wij de Zara zijn binnen onze branche. Wij verkopen handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit voor een prijs die 30 tot 50% lager ligt dan gebruikelijk. Momenteel openen wij winkels in alle Europese landen. De komende maanden verwachten wij 100 openingen. Ik heb voor Nederland hoge verwachtingen en heb veel vertrouwen in onze master franchise partner”, aldus Nielsen.

Inmiddels is de eerste locatie gehuurd. “In het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht zal de pilotvestiging openen op een absolute toplocatie. Op korte termijn zullen wij ook starten met het aanstellen van franchise partners. Wij hebben Franchise Match gevraagd de werving & selectie te verzorgen en ons te adviseren bij de verdere uitrol van de formule”, aldus Jacometti.

Bekijk ook