s.Oliver

  s.Oliver is één van de grootste lifestyle en fashion brands van Europa en staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige mode en accessoires voor het hele gezin. Bij de ruime collectie van dit authentieke family brand gaan fashion en comfort hand in hand en is er grote aandacht voor stijl, kwaliteit, details en een goede prijs. 

  s.Oliver hanteert een innovatieve manier van werken en legt hierbij de focus op de snel veranderende omgeving en trends binnen de modewereld. s.Oliver Red Label speelt in op zowel de klassiekers als op de nieuwste trends. Naast de succesvolle “NOOS” (never out of stock) collectie en de seizoensgebonden “Essentials”,  worden er ook 12 pre-order collecties aangeboden die steeds gebaseerd zijn op de laatste ontwikkelingen binnen de modewereld. Het merk biedt ook een meer geklede en verfijnde lijn. s.Oliver Black Label focust zich op hedendaagse stijlen voor de moderne en zelfverzekerde man en vrouw met een sophisticated kledingstijl. 

  De in 1969 door Bernd Freier opgerichte s.Oliver Group heeft zich in een korte periode ontwikkeld tot een Europees, toonaangevend modebedrijf. Het concern genereerde in 2016 een omzet van meer dan 1,6 miljard euro en is wereldwijd werkgever van rond de 7.200 medewerkers.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1969
  Aantal vestigingen
  9
  Waarvan franchise
  13
  Totale investering
  €225.000
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000