Lincherie

  Wil jij klanten helpen de ideale lingeriematch te vinden in je eigen boetiek? Word franchisenemer bij Lincherie! Bij Lincherie doen ze er alles aan om op de meest aangename manier de ideale lingeriematch met de perfecte fit te vinden. Lincherie is dé referentie voor expert lingerie stylingadvies en biedt de mooiste lingerie en badmodemerken aan.

  Als franchisenemer bij Lincherie krijg je de beste ondersteuning van een team van professionals. Samen gaan jullie het succesverhaal verder uitbouwen. Je mag rekenen op advies, begeleiding en samenwerking, die wordt afgestemd op jouw behoeften. Met deze ondersteuning krijg je de kans om te groeien als zelfstandig ondernemer.

  Geoptimaliseerde diensten voor jouw klanten

  Lincherie heeft veel geoptimaliseerde diensten ontwikkeld zoals onze innovatieve 3D-spiegel die exclusief voor Lincherie is ontwikkeld. De spiegel maakt in minder dan één minuut 140 metingen van jouw bovenlichaam en bepaalt de exacte bh-maat. Hij helpt je bij het bepalen van de perfecte fit én biedt de klant een unieke paskamerervaring.

  Verhoog je zelfvertrouwen met Lincherie ondernemerschap

  Bij Lincherie geloven ze dat het vinden van de perfecte lingerie niet alleen draait om de juiste maat en comfort, maar ook om het vinden van de beste pasvorm voor jouw figuur. Lincherie wil dat vrouwen er op hun best laten uitzien én hun zelfvertrouwen een boost geven. Maar Lincherie zet zich ook in voor het versterken van jouw persoonlijke zelfvertrouwen door ondernemerschap. Met professionele ondersteuning tillen ze je naar het volgende niveau. 

  De ondersteuning voor franchisenemers

  Je krijgt ondersteuning op alle fronten. In de beginfase helpen ze je bij zoeken naar het juiste pand en de financiering. Daarnaast geniet je van de volgende voordelen:

  ●    een deskundige begeleider;
  ●    een inwerkperiode in andere boetieks;
  ●    Inkoopbegeleiding;
  ●    lingerie stylingtraining voor jou en je stylistes;
  ●    marketingondersteuning;
  ●    op regelmatige basis bezoek van de fieldmanager.

  Ondernemen bij Lincherie? De voorwaarden op een rij

  Momenteel zijn er 9 eigen boetieks en 23 franchise boetieks van Lincherie in het hele land. Wil je je bij de franchiseformule aansluiten? Dan wil je natuurlijk weten welke voorwaarden Lincherie stelt. Kandidaat franchisenemers moeten aan enkele eisen voldoen:

  ●    Je hebt een passie voor lingerie;
  ●    Je bent klantgericht en richt je op het geven van de beste ervaring;
  ●    Je wilt binnen 6 maanden na aanmelding een boetiek inrichten;
  ●    Je wilt je voor minimaal 7 jaar aan de Lincherie franchise verbinden.

  Lincherie zoekt franchisenemers die een stapje extra willen zetten voor de klant. Ondernemers met een passie voor lingerie en ondernemerschap. 

  Lincherie staat voor creatief ondernemen

  Ga bijvoorbeeld samenwerken met lokale winkels en organisaties en zorg voor extra naamsbekendheid en traffic.

  Ga jij anderen laten stralen?

  Lincherie biedt franchisenemers de mogelijkheid om een eigen onderneming te starten. Heb je nog geen ervaring met het runnen van een eigen zaak? Dan krijg je professioneel advies over je start als ondernemer. Start jouw boetiek en krijg het perfecte platform om je ambities waar te maken. 

  Natuurlijk wil je als franchisenemer ook profiteren van de kennis en ervaring van Lincherie. Met een unieke aanpak en via samenwerkingen andere franchisenemers, de juiste trainingen en de beste begeleiding, helpt Lincherie je verder. 

  Dus schrijf je vandaag nog in om te starten met je eigen lingerieboetiek en laat je klanten stralen!

  Neem contact op voor meer informatie

  Ben je geïnteresseerd in de Lincherie franchisemogelijkheden? Wil je een boetiek openen als franchisenemer? Vraag hier meer informatie aan. Lincherie vertelt je graag meer over de missie, supportprogramma's en de vastgestelde voorwaarden. Op die manier kun je je beter voorstellen hoe het is om onderdeel te zijn van de lingerieketen.

  Geschiedenis

  Lincherie is begonnen als een inkooporganisatie onder Euretco. In 2010 heeft Van de Velde dit lingerieconcept overgenomen en doorontwikkeld zoals het nu is. Momenteel zijn we bezig met een volledige restyling van het storeconcept. De eerste pilotboetiek is afgelopen maart geopend op het Gelderlandplein Amsterdam.

  Visie

  'We ignite the power in women': Van de Velde gelooft in de kracht van mensen, en in het bijzonder de kracht 'in' vrouwen. Ons doel is het verder vergroten van het zelfvertrouwen van vrouwen door modieuze lingerie en service in de winkel.
   

  Missie

  Bij Lincherie geloven we dat het vinden van de perfecte lingerie niet alleen draait om de juiste maat en comfort, maar ook om het vinden van de beste pasvorm voor jouw figuur. We willen vrouwen er op hun best laten uitzien én hun zelfvertrouwen een boost geven. Onze lingerie stylists geven persoonlijk advies en helpen de perfecte lingerie te vinden die bij jou past. Dankzij jarenlange ervaring en een passie voor lingerie styling is ons team toegewijd om de consument een unieke shoppingervaring te bieden.

  Kernwaarden

  • We worden gedreven door passie
  • We ademen kwaliteit
  • We zijn authentiek
  • We focussen op consumenten en klanten
  • We zijn ondernemend
  • Samen staan we sterk

  Lincherie: voor een unieke en luxe beleving

  Lincherie is onderdeel van het beursgenoteerde lingerie bedrijf Van de Velde die de volgende hoogwaardige merken onder zich heeft PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Al jaren werkt Lincherie hard aan het creëren van een compleet storeconcept met een unieke beleving. Vrouwen komen bij Lincherie voor luxe lingerie van hoge kwaliteit. Een groot deel van het assortiment bestaat uit onze eigen merken Prima Donna, Marie Jo & Andres Sarda. Dit is hoogwaardige en duurzame lingerie die lang meegaat. De luxe boetieks verkopen natuurlijk ook prachtige bad-, nacht- en beenmode en andere hoogstaande lingerie brands. 

  Elke klant wordt bij ons geholpen door een professionele styliste die ervoor zorgt dat iedere klant de boetiek met de juiste maat en pasvorm verlaat. Zo vindt iedereen de beste match. Deze persoonlijke benadering maakt Lincherie uniek. Met hoge kwaliteit lingerie, een deskundig stylingadvies en 3D-spiegel, krijgen de klanten een unieke shopervaring.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1994
  Aantal vestigingen
  32
  Waarvan franchise
  22
  Entreegeld
  €0
  Franchise fee
  1%. Eerste 2 jaar geen fee
  Gemiddelde omzet

  €400.000

  Gemiddelde aantal FTE

  2.25

  Totale investering
  €140.000
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000