Hubo 'verbouwt' muziek met Radio 10

Omdat muziek en klussen prima samengaan, slaan Hubo en Radio 10 tijdens de Top 4000 de handen ineen. Vanaf 4 december a.s. horen luisteraars drie weken lang elke dag drie ‘Verbouwplaten’. Wie de plaat raadt, wint een bouwradio. Ook in alle Hubo bouwmarkten, verspreid door heel Nederland, maken consumenten kans op de radio.

Veel klussers zingen mee

Het is herkenbaar voor veel klussers: hardop meezingen met je favoriete nummers tijdens het klussen. Muurtje verven op ‘Stairway To Heaven’ of timmeren op het ritme van de ‘Bohemian Rapsody’? Hubo en Radio 10 hoefden niet lang na te denken over een samenwerking. 

Top of Mind

Van 4 tot 24 december 2020 is Hubo dagelijks meerdere keren te horen tijdens de Top 4000 van Radio 10. Iedere dag ‘verbouwen’ de vakmensen van Hubo symbolisch drie nummers uit de Top 4000. Wie de plaat raadt maakt kans op een fantastische bouwradio. De actie wordt doorvertaald naar de winkel. Klanten kunnen hun favoriete klusnummer invullen en maken daarbij in elke winkel ook kans op een bouwradio. Bovendien wordt de actie ook nog eens ondersteund op SBS6. 

Hubo

Met ruim 200 winkels, 50 jaar ervaring, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop is Hubo één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo is er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.

Bekijk ook