Grando Keukens | Badkamers

  Grando Keukens | Badkamers is een landelijk opererende franchiseformule met 36 vestigingen, waarbij de ondernemers centraal staan. De franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de klant. Bij Grando is elk filiaal een eigen zaak. 

  Bij Grando Keukens | Badkamers ligt de focus op het verkopen van keukens en badkamers in het midden- en hoogsegment. Met vele jaren praktijkervaring weten zij wat er nodig is om een droomkeuken en/of badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. 

  De showrooms van Grando variëren in grootte en locatie. Hierin wordt de gevarieerde collectie keukens en badkamers gepresenteerd. De showroom is een bron van inspiratie voor de klant, welke volgens een compleet concept wordt ingericht.

  De franchisenemer is de 'local hero' en biedt de consument inspiratie en vernieuwende ideeën op het gebied van keukens en badkamers. De franchisenemer kan gebruik maken van alle faciliteiten zoals: logistiek, administratie, montage, showroominrichting en verkoopondersteuning.

  ‘De franchisenemer zorgt voor de lokale verbinding’

  Reportage

  Grando Keukens & Bad groeit. Als kool. In omzet, in aantal vestigingen en in marktaandeel. De samenwerking met de...

  ‘Da’s Grando!’

  Reportage

  'Da's Grando!' Forse groei keukenformule ondanks recessie De keukenbranche heeft het moeilijk. De omzet daalde...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1965
  Aantal vestigingen
  36
  Waarvan franchise
  36
  Benodigd eigen vermogen
  €50.000