Hubo opent deuren 2e testwinkel in Holten

De 2e testwinkel van Hubo opende onlangs haar deuren in Holten. Hubo is de richting ingeslagen waarin de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo kent vele verschillende formaten winkels, van heel groot tot heel klein. Om het concept landelijk goed uit te kunnen dragen wordt het in 3 verschillende formaten getest. Hubo Holten is de 2e in de rij en tevens de middelste qua grootte.

Eenduidige formule

De winkels van Hubo zijn zeer verschillend qua grootte, in de operatie naar een eenduidige uitstraling van het merk wordt grondig uitgezocht hoe dit verwerkt moet worden in de verschillende formaten. Gekozen is om dit te doen in 3 verschillende winkels, Hubo Woudenberg is de grootste met 2.000 m2. Deze winkel is in november geopend. De 2e winkel die als testwinkel open gaat is Hubo Holten met 1.250 m2. Als laatste volgt komende maand nog Hubo Meerkerk met 650 m2. De focus ligt op personaliseren, “Hubo helpt” is de belofte. 

Multimate

“Voorheen was deze winkel een Multimate, het blauw verdween en het zwart verscheen. De hele winkel is opnieuw ingedeeld, met een nieuw maatwerkplein in het hart van de winkel. Ook de zagerij is aangepakt en is duidelijk zichtbaar geworden in de winkel”, legt Gerrit Snellenberg uit, eigenaar van Hubo Holten. “Daarnaast hebben we Decorette toegevoegd aan de winkel. Dit is een verrijking voor de winkel en voor de klant. Het is een assortiment wat naadloos aansluit op het huidige assortiment. Van begin tot eind helpen we iedereen, of je nu een klusser bent of je wilt alles laten doen.”

Bekijk ook