Formido Emmer-Compascuum kiest voor Hubo

De volgende Formido die kiest voor de Hubo formule is Emmer-Compascuum. De handtekening is afgelopen maandag geplaatst en vanaf begin 2019 zal het zichtbaar worden.

“Ja, het klopt dat ik niet helemaal onbekend ben met de club van Hubo. In het verleden waren wij een Fixet vestiging. Neemt niet weg dat we nu weer weloverwogen een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe formule”, legt Marcel de Jong uit. “In onze zoektocht hebben we alle facetten van de huidige winkel en de toekomst meegenomen. De klant verandert tenslotte, daar moet je als winkel iets mee. Alleen een uitgebreid assortiment is niet meer voldoende. Daar hoort kennis en service bij en dat wordt geboden door Hubo. Die toegevoegde waarde was voor ons uiteindelijk van doorslaggevend belang. Daarnaast moet je natuurlijk een klik hebben met de organisatie waar je de intensieve samenwerking mee aangaat. En die was er!”

Hiermee is Formido Emmer-Compascuum de 3e Formido die voor Hubo kiest. Vanaf nu tot het einde van het jaar zal gebruikt worden om de verbouwing naar Hubo te realiseren. 

Bekijk ook